Beşiktaşlı taraftarı memnun edemeyen Michy Batshuayi'ye sürpriz talip

Beşiktaşlı taraftarı memnun edemeyen Michy Batshuayi'ye sürpriz talip

Süper Lig ekiplerinde Medipol Başakşehir, geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması terleten ve siyah-beyazlı taraftarı memnun edemeyen Michy Batshuayi kadrajına aldı. Turuncu-lacivertli takımın teknik patronu Emre Belözoğlu, bonservisi Chelsea'de bulunan Batshuayi'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Süper Lig ekiplerinde Medipol Başakşehir, geçen sezon Beşiktaş forması giyen Michy Batshuayi'yi gündemine aldı.

Sporx’in haberine göre Turuncu-lacivertliler, şampiyonluğa oynayacak kadronun bir parçası olarak Beşiktaş'ta geçen sezon kiralık oynayan Michy Batshuayi'yi de renklerine bağlamayı amaçlıyor.

Başakşehir'in, UEFA kadrosuna Belçikalı golcüyü de yazdırmak istediği kaydedildi. Geçen sezon Beşiktaş'ta 42 maçta 3155 dakika süre alan Michy Batshuayi 14 gol 3 asistlik performans ortaya koymuştu. Ancak; bu performans Beşiktaş'ı tatmin etmemiş ve oyuncuyla yollar ayrılmıştı.

Chelsea'nin yeniden kiralamak istediği Batshuayi için Beşiktaş geçen sezon futbolcunun kulübüne sadece 150 bin Euro kiralama bedeli ödemişti. Oyuncuya ise 3 milyon 165 bin Euro garanti ücret verildiği KAP yoluyla duyurulmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN