Beşiktaş'ta gündem devre arası transferi!

Beşiktaş'ta gündem devre arası transferi!

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Valerien Ismael ve Sportif Direktör Ceyhun Kazancı arasında gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde Ocak ayındaki ara transfer döneminde takıma takviye yapılması yönünde karar verildi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı ve Fransız teknik adam Valerien Ismael arasında gerçekleştirilen görüşmelerin ardından ara transfer döneminde transfer yapılması yönünde karar verildi.

YERLİ OYUNCU TRANSFERİ İSTEDİ

Valerien'in takımda sağ bek, kanat ve orta saha bölgeleri için yönetimden takviye yapılmasını istediği öğrenilirken bu yapılacak olan hamlelerde Süper Lig'deki yabancı oyuncu kuralının da göz önünde bulundurulmasını istediği öğrenildi.

Cengiz Ünder BJK

Kanat transferi için Beşiktaş'ın Fransız ekibi Marsilya'da forma giyen Milli futbolcumuz Cengiz Ünder için nabız yokladığı öğrenilirken, yönetimin bu transfer için şartlarını bir hayli zorladığı öğrenildi.

FRANSA'DA MUTLU DEĞİL

Fransız ekibinde mutlu olmayan Cengiz Ünder'in takımdan ayrılma fikrine sıcak baktığı öğrenilirken, kulüpler arasında şartlarda anlaşma sağlanması durumunda ara transfer döneminde transferin resmiyet kazanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN