Beşiktaş'ta Ajax maçı öncesi sakat sayısı 14 oldu

Beşiktaş'ta Ajax maçı öncesi sakat sayısı 14 oldu

Beşiktaş'ta sakatlık krizi sürüyor. Altay karşılaşmasında 16 futbolcuyla sahaya çıkan Beşiktaş'ta Atiba, Salih Uçan, Oğuzhan Özyakup ve Pjanic'te sakatlandı. Sakat oyuncu sayısı böylelikle 14'e çıkarken, Ajax maçında kimlerin oynayacağı ise belli değil.

Beşiktaş'ta Dortmund maçı öncesinde Vida ve Nkoudou'nun sakatlığı ile başlayan kriz devam ediyor. Siyah beyazlılar, Altay'a 2-1 mağlup olmasıyla beraber liderliği de kaptırırken, sakatlar kervanına yeni isimler eklendi.

Beşiktaş, sakatlıklar nedeniyle dün İzmir'e 16 futbolcusu ile gitti.U-19 takımından 3 oyuncuyu kadroya dahil eden Sergen Yalçın'ın kaleciler haricinde oyuna sürebileceği ana kadrodan sadece Güven Yalçın ve Can Bozdoğan vardı.

Bununla beraber maç içerisinde Miralem Pjanic ve Oğuzhan Özyakup, sakatlanarak oyundan çıktı.
Salih Uçan, maç içerisinde ayağına darbe alırken, oyuna devam etme kararı aldı ancak yıldız ismin, Ajax maçında oynaması zor gözüküyor. Maç sonunda sakatlar kervanına Atiba Hutchinson da katıldı. Yıldız ismin adele ağrısı çekmesi nedeniyle tedavisine başlandığı ve Ajax maçında yer almayabileceği belirtildi.

İŞTE BEŞİKTAŞ'TA SAKATLAR LİSTESİ

Vida
Welinton
Montero
Necip
Mehmet Topal
Pjanic
Oğuzhan Özyakup
Ghezzal
N'Koudou
Alex Teixeira
Larin
Atiba
Salih
Batshuayi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN