Beşiktaş'taki hain saldırıya karşı tüm taraftarlar tek yürek

Beşiktaş'taki hain saldırıya karşı tüm taraftarlar tek yürek

Beşiktaş Çarşı, tarihi günlerinden birini yaşadı. Her kulüpten taraftarlar Beşiktaş Çarşı'da bir araya gelerek teröre lanet okudu...

Her kulüpten taraftarlar Beşiktaş Çarşı'da bir araya gelerek teröre lanet okudu...

Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrasında Vodafone Arena yakınlarında meydana gelen terör saldırısını protesto eden yüzlerce taraftar Beşiktaş Çarşı'da bir araya geldi.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Bursasporlular başta olmak üzere tüm takımların taraftarları tek yürek olarak teröre lanet okudu.

BEŞİKTAŞ'A YÜRÜDÜLER

Bir grup taraftar Beşiktaş Çarşı'da toplanırken, her takımdan yüzlerce taraftar Beyoğlu'ndaki Galatasaray Lisesi önünde toplanıp Beşiktaş'a yürüdü.

Galatasaray Lisesi önünde toplanan taraftarlar daha sonra toplu halde Vodafone Arena'ya giderek patlamanın olduğu yere çelenk bıraktı. 

16-12/12/584ed93918c7732ec88f9b56.jpg

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de Gümüşsuyu civarında taraftar konvoyuna katılıp, Vodafone Arena'nın önündeki Şehitler Tepesi'ne çelenk koydu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN