Beşiktaş'tan bir transfer daha: 5 yıllık sözleşmeye imza atacak

Beşiktaş'tan bir transfer daha: 5 yıllık sözleşmeye imza atacak

Fransız teknik adam Valérien Ismaël'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Romain Saiss, Gedson Fernandes, Cenk Tosun ve Wout Weghorst transferlerinin ardından bir transferi daha gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz sezon taraftarlarına hayal kırıklığına uğratan siyah-beyazlı ekip iddialı bir takım kurma hedefiyle Fransız teknik adam Valérien Ismaël'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Romain Saiss, Gedson Fernandes, Cenk Tosun ve son olarak Wout Weghorst transferlerini tamamlayan Beşiktaş, bir transferi daha gerçekleştirdi.

NTV Spor'un haberine göre; Siyah-beyazlılar, Demokratik Kongolu futbolcu Muleka'yı 3.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer etti. Belçika ekibi Standard Liege, siyah-beyazlıların 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan %15 pay teklifini kabul etti.

muleka.jpg
Jackson Muleka

Muleka ile ise 5 yıllık sözleşme imzalanacak. Demokratik Kongolu oyuncu yıllık 1.1 milyon Euro ve maç başı 5 bin Euro ücret alacak. 22 yaşındaki forvet, resmi açıklamanın ardından Beşiktaş'ın Avusturya kampına katılacak.

Geçen sezonun 2. yarısı Spor Toto Süper Lig ekibi Kasımpaşa ile 14 maçta çıkan Kongolu forvet, 12 gol, 4 asistlik performans göstermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN