Beşiktaş’tan golsüz prova

Beşiktaş’tan golsüz prova

Beşiktaş, hazırlık maçında karşılaştığı Shakhtar Donetsk ile golsüz berabere kaldı.

Beşiktaş, Avusturya kampında Shakhtar Donetsk ile oynadığı hazırlık maçına; Tolga Zengin, Adriano Correia, Necip Uysal, Matej Mitrovic, Caner Erkin, Gary Medel, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup, Jeremain Lens, Ryan Babel ve Vagner Love ile başladı. Fabricio Ramirez, Gökhan Gönül, Fatih Aksoy, Dorukhan Toköz, Mertcan Açıkgöz, Orkan Çınar, Aras Özbiliz, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek ve Cyle Larin maça yedek başladı.

Siyah-beyazlılar, karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıyı golsüz eşitlikle tamamladı. Takım ikinci yarıya Love, Adriano, Lens ve Babel’in yerine Larin, Mustafa, Gökhan T. ve Gökhan G. değişiklikleriyle başladı. 60. dakikada Tolgay yerini Dorukhan’a bıraktı. 67. dakikada Oğuzhan çıktı, Orkan oyuna dahil oldu. 81. dakikada Medel’in yerine Fatih oyuna girdi. Karşılaşma golsüz sona erdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN