Bir döneme damga vurmuştu! Türk futbolunun efsane golcüsü Ersen Martin yaşam mücadelesi veriyor! Son hali yürekleri dağladı

Bir döneme damga vurmuştu! Türk futbolunun efsane golcüsü Ersen Martin yaşam mücadelesi veriyor! Son hali yürekleri dağladı

Özellikle Trabzonspor forması altında gösterdiği performansla hafızalarda iz bırakan Türk futbolunun efsane golcülerinden Ersen Martin, mayıs ayında kalp krizi geçirerek acil ameliyata alınmıştı. Efsane golcünün son hali yürekleri dağladı.

Beşiktaş ve Trabzonspor formaları altında gösterdiği performansla Türk futbolunda bir döneme damga vuran eski futbolcu Ersen Martin'in son hali yürekleri dağladı. Geçtiğimiz mayıs ayında kalp krizi geçiren ve acil ameliyata alınarak bir süre yoğun bakımda tedavi gören eski yıldız, yaşam mücadelesi veriyor.

Beşiktaş ve Trabzonspor'da gösterdiği performansla adından söz ettiren eski golcü Ersen Martin, mayıs ayında kalp krizi geçirmiş ve aort damarında yırtık tespit edilmişti.

Ersen Martin kalbindeki rahatsızlık nedeniyle ameliyata alındı - Futbol Haberleri

TEPKİ VERMEYE BAŞLADI

Bir süre yoğun bakımda tedavi gören efsane golcünün sağlık durumunda yeni gelişmeler yaşandı. Hayat mücadelesi veren Ersen Martin'in aylar sonra tepki vermeye başladığı öğrenildi.

Futbolculuk kariyerinde aralarında Beşiktaş ve Trabzonspor'un da olduğu birçok takımda oynayan 42 yaşındaki Ersen Martin, 4 kez de A Milli Takım forması giymişti.

Resim

Yaşam mücadelesi veren eski golcü, özellikle bordo-mavili forma altında gösterdiği performansla hafızalara kazınmıştı. Karadeniz ekibinin formasını 41 maçta terleten Ersen Martin takımına 15 gol 1 asistlik katkı sağlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN