Brezilya’da dünyayı ayağa kaldıran görüntü! Hakeme saldıran futbolcu tutuklandı

Brezilya'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 6. lig ekiplerinden Sao Paulo RS oyuncusu William Riberio hakeme saldırdı. Verdiği kararı beğenmeyen hakeme tekme atarak hastanelik eden Ribeiro tutuklanırken, oyuncunun sözleşmesi feshedildi.

Brezilya'da 6. lig ekiplerinden Guarani ve Sao Paulo RS arasında oynanan karşılaşma futbol dünyasını ayağa kaldırdı. Sao Paulo RS oyuncusu William Riberio hakemin verdiği kararı beğenmedi. Hakeme önce çelme takip yere düşüren Riberio, sonra yerde yatan hakemin kafasına tekme atarak saldırdı. 30 yaşındaki futbolcu polis tarafından tutuklanırken, sözleşmesi de feshedildi.

HAKEM BİLİNCİNİ KAYBETTİ

Ev sahibi ekip Guarani’nin 1-0 önde götürdüğü maçta Sao Paulo RS futbolcusu William Ribeiro'nun maçın orta hakemi Rodrigo Crivellaro'nun kafasına tekme attı. Atılan tekme sonrası hakem bilincini kaybederken, sağlık ekipleri saha içerisine girerek hakeme ilk müdahaleye yaptı.

Tekmeli saldırının ardından Sau Paulo temsilcisi kulüp, hakeme saldıran Ribeiro’nun sözleşmesini feshettiklerini ilan etti.

Kulüp Başkanı Delvid Goulart Pereira olay yüzünden ‘utanç içerisinde olduklarını’ şu açıklama ile duyurdu: “Sao Paulo RS'in kuruluşunun 113. gününün yıl dönümünde, kulübümüz tarihindeki en üzücü olaylardan biriyle karşılaştı ve bu vahim anlar, tüm sporseverlerde bir şok etkisi yarattı. Üzgünüz ve bu durumdan ötürü çok utanıyoruz. Tüm dünyaya, darbe alan hakeme ve ailesi ne en içten özür dileklerimizi iletiyoruz. Söz konusu oyuncunun sözleşmesi feshedilmiştir ve hukuki süreçte gereken adımlar da atılacaktır.”

Saldırının ardından sahaya giren ambulans ile hastaneye kaldırılan hakem tedavisinin ardından taburcu edildi.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir