Bu Beşiktaş Bayern’i eleyebilir

Bu Beşiktaş Bayern’i eleyebilir

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Benjamin Toshack, Siyah-Beyazlıların yaptığı aşamanın kendisini şaşırttığını söyledi. Beşiktaş’ın başındayken Bayern’e 2 kez yenilen Galli çalıştırıcı, “Şu anki Kartal, Bayern’i yenmeye benim dönemime göre daha yakın. Şampiyonlar Ligi’nde yaptıkları muazzam” dedi.

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü John Benjamin Toshack, Siyah-Beyazlı takım konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. 16. Türkiye Spor Ödülleri için İstanbul’a gelen Galli hoca, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile eşleşen Kara Kartal’ın çeyrek finale kalabileceğini söyledi... 1 Temmuz 1997 ile 23 Şubat 1999 arası görev yaptığı Beşiktaş ile Alman ekibine karşı Devler Ligi grup aşamasında 2 sınav veren ve 2’sini de kaybeden Toshack, “Beşiktaş, benim dönemime göre daha iyi durumda. Ben çok zor bir süreçte Bayern Münih’in karşısına çıkmıştım. Şu anki Beşiktaş, tur atlamaya benim dönemime göre daha yakın. Yine de işinin zor olduğunu söylemem gerek. Umarım yanılırım. Bayern Münih, Almanya’nın bir numaralı kulübü” açıklamasını yaptı.

Kara Kartal’ı bu sezon çok iyi izleyemese de Devler Ligi skorlarını yakından takip ettiğini aktaran 68 yaşındaki Toshack, “Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’nde yaptıkları muazzam. Herkesin başaramayacağı şeyleri gerçekleştirdiler. Kimse bu kadarını beklemiyordu. Umarım yine şampiyon olurlar” diye konuştu.Siyah-Beyazlı kulüpte yeniden görev yapmak isteyip istemeyeceği yönündeki bir soruya, “Ben kariyerimi tamamladım. Artık torunlarımla ilgileniyorum. Tabii ki Beşiktaş’ta çalışmayı çok isterim ama benim için bitti. Beşiktaş’ın da çok iyi bir teknik direktörü var. Çok iyi işler yaptığı için böyle bir şeye gerek yok” yanıtını veren Galli teknik patron, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yeniden İstanbul’da bulunmak beni çok mutlu etti. Türkiye’ye ve İstanbul’a dönmek müthiş bir duygu. Beşiktaş ile ilgili güzel anılarım var. Türk insanı çok iyi. Her geldiğimde anılarım canlanıyor.”

CYLE LARİN TAKIMLA BİRLİKTE İDMANA ÇIKTI

Beşiktaş’ın transferi için görüşmelere başladığını KAP’a bildirdiği Cyle Larin, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde Siyah-Beyazlı takımla ilk antrenmanına çıktı. Larin’in transferi için oyuncunun menajerinin pürüzleri ortadan kaldırması bekleyen Beşiktaş, Kanadalı futbolcunun lisans işlemleri için de TFF’ye henüz lisans müracatı yapmadı.

ÇİNLİLERDEN TALİSCA İÇİN 30 MİLYON EURO

Antalyaspor maçında 2 gol atan Anderson Talisca için Portekiz basını Çin kulüplerinin devrede olduğunu yazdı. Changchun Yatai’nin 3 gündür Benfica ile pazarlık yaptığını iddia eden Portekiz basını Çin ekibinin teklifini 30 milyona kadar çıktığını belirtti. Öte yandan geçen sezon Beşiktaş’ta kiralık olarak oynayan Aboubakar, 252 bin 137 euro alacağı için Siyah-Beyazlılara icra takibi başlattı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN