Bundesliga'da son bir yıl içerisinde dördüncü testis tümörü vakası: Almanya bu olayı konuşuyor!

Bundesliga'da son bir yıl içerisinde dördüncü testis tümörü vakası: Almanya bu olayı konuşuyor!

Bundesliga'da forma giyen Marco Richter, Timo Baumgartl ve Sebastien Haller'in ardından bu kez de Jean-Paul Boetius'da testis tümörü saptandı. Hertha Berlin formasını terleten yıldız ismin yarın ameliyat olacağı açıklandı.

Almanya Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin, Hollandalı futbolcusu Jean-Paul Boetius'da testis tümörü saptandığını açıkladı.

Hertha Berlin forması giyen Jean-Paul Boetius'tan kötü haber geldi. Yapılan cerrahi testlerin ardından Hollandalı futbolcunun testisinde tümör olduğu belirtildi. Bu yaz transfer döneminde, Hertha Berlin'e bedelsiz olarak katılan 28 yaşındaki Hollandalı oyuncu Jean-Paul Boetius'un cuma günü ameliyat olacağı da belirtildi.

Sportif direktör Fredi Bobic, Hertha ailesi olarak futbolcunun yanında olduklarını belirterek, "Bu haber, ilk başta acı veriyor olsa da Jean-Paul'ün en kısa sürede iyileşip takıma döneceğine dair umut ve güvenle doluyuz. Dönene kadar akla gelebilecek her türlü desteği ona vereceğiz. Hertha ailesi olarak bir arada duracağız. Ona en iyi dileklerimizi iletiyoruz" ifadelerini kullandı.

herta.webp

BUNDESLİGA'DA BU YIL İÇİNDEKİ DÖRDÜNCÜ VAKA

Testis tümörü, 2022 yılı içinde Bundesliga'da dört isimde görüldü. Jean-Paul Boetius'tan önce takım arkadaşı Marco Richter'de de tespit edilmişti. Ayrıca Union Berlin'den Timo Baumgartl ve Borussia Dortmund'dan Sebastien Haller de aynı teşhisle karşı karşıya kalmışlardı.

Baumgartl ve Richter, tedavilerinin tamamlanmasının ardından futbola geri dönerken; Haller ise kemoterapi tedavisini sürdürüyor.

herta2.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN