Burak Yılmaz: Sahada bizi çok yordular

Burak Yılmaz: Sahada bizi çok yordular

Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta gecenin golcülerinden Burak Yılmaz açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe camiasının ve futbol camiasının başı sağolsun" diyen Burak Yılmaz, "Efsane olarak adlandırılan bir büyüğümüz rahmetli oldu. İnşallah biz de onlar gibi olamasak bile bu dünyadan gidince onlar gibi anılırız" dedi

"SAHADA BİZİ ÇOK YORDULAR"

"Başakşehir'in neden lider olduğunu bugün bir kez daha gördük. Sahada bizi çok yordular. Gol atmak güzel ama bugün ekstra bir moral oldu. Kazandık, mutluyuz"

"KOVALAYACAĞIZ"

"Ligde ne olacağını bilmiyoruz ama her maçı kazanmak zorundayız. Matematiksel olarak şansımız bitmediği sürece bunu kovalayacağız. Yarın ki maç da çok önemli"

"BU HAFTA BENİM İÇİN DE ACI BİR HAFTA OLDU"

"Bu hafta benim için de acı bir hafta oldu, anneannemi kaybettim. Yarın annemin yanına gideceğim. Acısını ne kadar hafifletir bilmem ama golümü ona armağan ediyorum"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN