Burak Yılmaz ve Galatasaraylı iki yıldız Golden Foot oylamasında

Burak Yılmaz ve Galatasaraylı iki yıldız Golden Foot oylamasında

Dünyanın futbol dalındaki en prestijli ödüllerinden birisi olarak kabul edilen 'Golden Foot' (Altın Ayak) ödülleri için geri sayım sürüyor. 2022 ödülüne aday gösterilen yıldızlar arasında tanıdık isimler yer alıyor.

Geleneksel olarak her yıl Monte Carlo'da düzenlenen ve futbol dünyasında saygın bir yeri olan 'Golden Foot' ödül töreni için geri sayım sürüyor. Spor severlerin bu yıl da büyük ilgi gösterdiği büyük yarışta birbirinden ünlü futbolcular kıyasıya mücadele ederken listede tanıdık isimler de yer alıyor.

Gün itibarıyla başlayan ve 30 yıldız futbolcunun yarıştığı 'Golden Foot' ödülü için taraftarlar 'www.goldenfoot.com' üzerinden oy kullanabiliyorlar. Liste kullanılan oylar doğrultusunda 10 futbolcu ile devam edecek.

2022 GOLDEN FOOT ADAYLARI

Karim Benzema, Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini, Thibaut Courtois, Juan Cuadrado, Kevin De Bruyne, Paulo Dybala, Cesc Fabregas, Olivier Giroud, Mauro Icardi, Ciro Immobile, Jorginho, Shinji Kagawa, Harry Kane, N'Golo Kante, Wu Lei, Robert Lewandowski, Marcelo, Juan Mata, Lionel Messi, Alvaro Morata, Thomas Müller, Manuel Neuer, Neymar, Sergio Ramos, Heung-min Son, Luis Suarez, Thiao Silva, Virgil Van Dijk ve Burak Yılmaz.


FATİH TERİM'E BÜYÜK ONUR

Türk Milli Takımı ve Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, dünyanın en prestijli spor ödüllerinden biri olarak gösterilen GoldenFoot'ta efsaneler arasına ismini yazdıracak.

Dünya futboluna önemli katkılar sağlamış ve markalaşmış isimlere verilen ödül bu sezon Fatih Terim'e de takdim edilecek.

2022 GOLDEN FOOT ÖDÜLÜ NE ZAMAN

2003'ten bu yana düzenlenen organizasyonun bu sezon 20. kez düzenlenecek gala gecesi 21 Aralık'ta Monaco'da düzenlenecek.

GOLDEN FOOT ÖDÜLÜ KAZANAN FUTBOLCULAR

2003: Roberto Baggio, 2004: Pavel Nedved, 2005: Andriy Shevchenko, 2006: Ronaldo, 2007: Alessandro Del Piero, 2008: Roberto Carlos, 2009: Ronaldinho, 2010: Francesco Totti, 2011: Ryan Giggs, 2012: Zlatan Ibrahimovic, 2013: Didier Drogba, 2014: Andrés Iniesta, 2015: Samuel Eto'o, 2016: Gianluigi Buffon, 2017: Iker Casillas, 2018: Edinson Cavani, 2019: Luka Modric, 2020: Cristiano Ronaldo, 2021: Mohamed Salah.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN