Burak Yılmaz'dan yıllar sonra gelen itiraf herkesi şaşırttı!

Burak Yılmaz'dan yıllar sonra gelen itiraf herkesi şaşırttı!

Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'ta forma giydiği ilk dönem ile ilgili olarak yaptığı itiraf yıllar sonra gündeme bomba gibi düştü.

Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'da forma giyen Burak Yılmaz, ülke basınına verdiği röportaj sırasında 2005 yılında Beşiktaşta forma giydiği dönem ile ilgili olarak anlattığı anısıyla izleyenleri duygulandırdı.

TİGANA BURAK YILMAZ

'HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM'

2005 yılında Beşiktaş'ta forma giydiği yıllarda dönemin teknik direktörü Tigana ile yaşadığı anısını anlatan Burak Yılmaz ;

' 2005 yılıydı. Beşiktaş-Rizespor maçında inanılmaz goller kaçırmıştım. Maçın ardından duştayken ağladım hem de çok ağladım. Kendi kendime dedim ki bu kadar gol kaçıran bir forvet olamaz. Duştan çıktığımdai ise halen iyi değildim. Teknik direktörümüz Jean Tigana yanıma geldi. Bana Michel Platini'nin dahi kendini iyi hissetmediğini anlattı. Bu yorum çok önemliydi. Yola devam etmem gerektiğini bu şekilde öğrendim. Hem futbolda hem de hayatın tamamında güven duygusunun büyük bir önemi var. Kariyeriniz adına belki de dönüm noktası olabilecek bir anda size itici güç olabilecek, güç verecek Tigana gibi bir teknik direktöre sahip olmak güzeldi... ' şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN