Bursaspor yardım kampanyası başlatıyor! Fenerbahçe'nin WinWin kampanyası gibi olacak

Bursaspor yardım kampanyası başlatıyor! Fenerbahçe'nin WinWin kampanyası gibi olacak

Bursaspor zor günlerine çözümü Fenerbahçe'nin WinWin kampanyasına benzer bir kampanya oluşturarak buldu. Yardım kampanyasına Bursa Valisi Yakup Canbolat bizzat destek olacak. İşte ayrıntılar...

Bursaspor geçtiğimiz sezon küme düşmüştü. Sonrasında nerdeyse bütün oyuncularının takımdan ayrılmak istemesi, geriye kalan oyuncularının ise yüksek maaşları takımı zor duruma düşürdü. Geçtiğimiz günlerde bu konu ile ilgili yardım için TFF'ye başvuran Bursaspor ret cevabı aldı ve yeni bir çözüm arayışına girdi.

BURSASPOR FENERBAHÇE'NİN YARDIM KAMPANYASININ BENZERİNİ YAPACAK

Bursaspor Fenerbahçe'nin yaptığı yardım kampanyasının (WinWin) bir benzerini yapacak. Valilikten izin alarak SMS kampanyası başlatılacak ve kampanya için 25 ile 50 TL arasında bir rakam belirlenecek.

VALİ YAKUP CANBOLAT DESTEK VERECEK

Bursa Valiliği önderliğinde gerçekleşecek kampanya toplantıda masaya yatırıldı. Vali Yakup Canbolat'ın kampanyaya bizzat destek vermesi bekleniyor. Paralar valiliğin açacağı bir hesapta toplanacak. Kampanyanın önümüzdeki günlerde başlaması bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN