Bursaspor'da Harun gidiyor, Love geliyor

Bursaspor'da Harun gidiyor, Love geliyor

Bursaspor, transferin son günlerini hareketli geçiriyor. Bir süredir kaleci Harun Tekin'in transferi için Fenerbahçe ile görüşen yeşil beyazlı yönetim, sarı lacivertliler ile prensipte anlaşma sağladı. Milli file bekçisi yakın süreçte İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeye imza atacak. Yeşil beyazlı kulüpte son olarak kaptanlığı üstlenen Milli eldiven, Bursaspor formasıyla 152 maça çıktı.

Bursaspor, hücum hattı için ise Vagner Love'u kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile görüşen Bursaspor Başkanı Ali Ay, 35 yaşındaki deneyimli oyuncunun transferi noktasında prensip anlaşmasına vardı. Yeşil beyazlı kulübün, anlaşmadaki son pürüzleri gidermesinin ardından transferi açıklaması bekleniyor. Sezon sonuna kadar Bursaspor'a kiralanacak olan Vagner Love'un siyah beyazlı kulüpten aldığı 2.2 milyon Euro'luk ücret yarı yarıya karşılanacak. Brezilyalı futbolcu ile yapılacak görüşmelerin ardından Bursaspor'un bu transferi de açıklaması bekleniyor.

AZİZ BEHİCH VEDA ETTİ

Yeşil beyazlılarda Aziz Behich ise kulübe veda etti. Takım arkadaşları ve personel ile vedalaşan deneyimli savunmacı Hollanda'nın PSV Eindhoven Kulübü ile anlaşma sağladı. Anlaşmanın ise 3 yıllık olduğu öğrenildi. Bursaspor'dan Ankaragücü'ne transfer olan Ricardo Faty de Aziz Behich'e sosyal medya hesabından yeni takımında başarılar diledi.

BURSA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN