Busenaz Sürmeneli, dünya şampiyonasına Ordu’da hazırlanacak

Busenaz Sürmeneli, dünya şampiyonasına Ordu’da hazırlanacak

Kariyerinde 5 Avrupa, 3 dünya ve olimpiyat şampiyonluğu bulunan milli boksör Busenaz Sürmeneli, İstanbul’da yapılacak Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası’na Ordu’da hazırlanacak.

İstanbul’da yapılacak Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası’na Ordu’da hazırlanacak olan Olimpiyat Şampiyonu Milli Boksör Busenaz Sürmeneli'nin hedefi yeniden şampiyonluk. Milli boksörün kariyerinde 5 Avrupa, 3 dünya ve olimpiyat şampiyonluğu bulunuyor.

Olimpiyat Şampiyonu Milli Boksör Busenaz Sürmeneli, İstanbul’da yapılacak Kadınlar Dünya Boks Şampiyonası’na Ordu’da hazırlanacak. Kariyerinde 5 Avrupa, 3 dünya ve olimpiyat şampiyonluğu bulunan Busenaz Sürmeneli, dünya şampiyonası kampı için Ordu’yu tercih etti.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na da Ordu'da hazırlanan Sürmeneli, dördüncü dünya şampiyonluğunu hedefliyor. Şampiyon boksör, 7-21 Mart 2022 tarihleri arasında Ordu’da kamp yapacak.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Ordu’da gerçekleştirilecek kampta Teknik Direktör Cahit Süme ve sporcunun partnerleri de katılacak. Kamp, Yeni Ordu Stadyumu’nda bulunan bireysel sporcu salonlarında yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN