Büyük umutlarla transfer edilmişti: Beşiktaş yıldız futbolcu ile yollarını ayırdı

Büyük umutlarla transfer edilmişti: Beşiktaş yıldız futbolcu ile yollarını ayırdı

Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş bir yandan da Fransız teknik adam Valérien Ismaël'in kadroda düşünmediği isimleri elden çıkarmaya çalışıyor. Son olarak Cenk Tosun'u kadrosuna katan siyah-beyazlı ekipte flaş bir ayrılık yaşandı.

Geçtiğimiz sezon taraftarlarına hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, bir yandan transfer çalışmalarına aralıksız şekilde devam ederken bir yandan da teknik direktör Valérien Ismaël'in raporu doğrultusunda kadroda düşünülmeyen oyuncuları elden çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

Gedson Fernandes ve Romain Saiss transferleri ile transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan siyah-beyazlı ekip son olarak eski golcüsü Cenk Tosun'u kadrosuna katmıştı.

alex.jpgAlex Teixeira

Kartal, Cenk Tosun transferinden sonra geçen sezon büyük umutlarla transfer edilen Brezilyalı orta saha oyuncusu Alex Teixeira ile yollarını ayırdı.

Beşiktaş Kulübü, Brezilyalı futbolcu Alex Teixeira'nın sözleşmesinin karşılıklı anlaşarak feshedildiğini açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN