Çanakkale Belediyespor son 16 için Levski Sofya karşısında

Çanakkale Belediyespor son 16 için Levski Sofya karşısında

Challenge Cup'ta ülkemizi temsil eden Çanakkale Belediyespor, son 32 turunda, evinde 3-0 kazandığı maçın rövanşında yarın Bulgaristan deplasmanında Levski Sofya ile karşı karşıya gelecek

Challenge Cup'ta ülkemizi temsil eden Çanakkale Belediyespor, son 32 turunda, evinde 3-0 kazandığı maçın rövanşında yarın Bulgaristan deplasmanında Levski Sofya ile karşılaşacak. Sofya'daki Hristo Botev Spor Salonu'ndaki müsabaka TSİ 16.00'da başlayacak. Temsilcimiz 2 set dahi alsa adını bir üst tura yazdıracak.

HEDEF SON 16

Çanakkale Belediyespor, Levski Sofia'yı elemesi halinde ise Olympiakos Piraeus (Yunanistan)-CSM Bucuresti (Romanya) eşleşmesinde tur atlayan ekiple son 16'da karşılaşacak.

Temsilcimizin başarılı liberosu Buse Kayacan, Levski Sofya ile oynanacak rönvaş maçı öncesi şunları söyledi: 

"İlk maçı çok rahat bir şekilde 3-0 kazanmayı başardık ve Challenge Kupası'na istediğimiz gibi bir başlangıç yaptık. Şimdi de rövanş maçı için Bulgaristan'a gidiyoruz. Orada da net bir skor elde ederek bir üst tura çıkmak ve finale kadar yürümek istiyoruz. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN