Canlı maç izle Adana Demirspor - Galatasaray Bein Sports 1

Canlı maç izle Adana Demirspor - Galatasaray Bein Sports 1

Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftasında Adana Demirspor ile Galatasaray liderlik için yarışacak… Ligin zirvesinde 16 puanlara yer alan iki takımın karşılaşması sonucunda liderin kim olacağı belli olacak. Bu sene oldukça etkili performans gösteren Adana Demirspor ile Galatasaray Yeni Adana Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak… Adana Demirspor Galatasaray maçı saat kaçta, muhtemel ilk 11‘ler neler, hangi kanal yayınlayacak? Tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde…

Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftasında Galatasaray, Adana Demirspor ile mücadele verecek… Adana Demirspor Galatasaray maçı saat kaçta, muhtemel ilk 11‘ler neler, hangi kanal yayınlayacak? Tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde…

GALATASARAY’IN GÖZÜ ZİRVEDE

Transfer döneminde bomba isimler alarak göz korkutan Galatasaray, 5 maçtan beri yenilmek nedir bilmiyor. Okan Buruk’un yönetiminde oldukça iyi bir performans ortaya koyan sarı kırmızılı ekip, zorlu Adana deplasmanından galibiyetle ayrılmak istiyor. Averaj farkıyla lider konumda olan Adana Demirspor’u deplasmanda yenerek zirveye yerleşmek isteyen Galatasaray, kayıpsız ilerlemek istiyor. Geçtiğimiz hafta ligde mağlubiyeti olmayan ve kalesinde hiç gol görmemiş olan Konyaspor’u 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başaran Galatasaray rakiplerine gözdağı vermişti.

galatasaray

Transfer döneminde İcardi, Mata, Yusuf Demir ve Rashica gibi isimleri kadrosunda katmayı başaran Galatarasay, Adana ekibi karşısında bu silahlarını kullanmak istiyor. Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 2. sırada yer alıyor.

galatasaray

GALATASARAY’DA 2 İSİM KADRODA YOK

Galatasaray’ın transfer döneminde kadrosunda dahil ederek büyük yankı uyandıran iki oyuncusu kadroya dahil edilmedi. PSG ekibinden kiralık olarak transfer edilen Arjantinli Mauro İcardi ve Yusuf Demir, Adana Demirspor karşısında kadroda olmayacak.

ADANA DEMİRSPOR LİDERLİĞİ KAPTIRMAK İSTEMİYOR

Spor Toto Süper Lig’de averaj üstünlüğüyle lider konumda olan Adana Demirspor, Galatasaray engelini de aşarak şampiyonluk yolunda yara almak istemiyor. Geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşısında 3-0’lık galibiyetin altına imza atan Adana ekibi iyi gidişatını korumak istiyor. Son 4 maçtan beri kayıp vermeyen Adana ligde sadece Fenerbahçe karşısında mağlubiyet aldı. Spor Toto Süper Lig’de Adana Demirspor 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 1. sırada yer alıyor.

adana demirspor

GALATASARAY’DA 2 İSİM KADRODA YOKADANA DEMİRSPOR GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Adana Demirspor Galatasaray mücadelesi saat 20.00’da beIN Sports 1 ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.

Kaçak yayından maç izlemek ve izlettirmek suç teşkil etmektedir. Kanunlar gereği bu suça bulaşanlar altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

Maçı izlemek için beIN Sports'a abone olabilir, tuttuğunuz takım ve tüm Süper Lig karşılaşmalarını izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS CANLI İZLE

Beın Sports’u canlı izlemek için üyelik açtırmak gerekmektedir. Aşağıda yer alan linke tıklayarak üyelik açabilir ve tuttuğunuz takımlarla beraber Süper Lig’in tüm karşılaşmalarını seyredebilirsiniz.

Bein Sports giriş için tıklayınız…

BEIN SPORTS ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Beın Sports üyelik ücretleri aylık ya da senelik olarak belirlenmektedir. Bununla beraber tuttuğunuz takıma özel olarak bir paket seçebilir ya da tüm Süper Lig takımlarının yer aldığı paketi seçerek doyasıya futbol şöleninin tadını çıkarabilirsiniz.

ADANA DEMİRSPOR GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11’İ

Adana Demirspor: Ertaç Özbir, Semih Güler, Samet Akaydın, Svensson, Rodrigues, Belhanda, N’Diaye, Yusuf Sarı, Stambouli, Onyekuru, Gulbrandsen

Başakşehir: Volkan Babacan, Duarte, Ömer Ali Şahiner, Traore, Berkay Özcan, Biglia, Deniz Türüç, Ndayisjimiye, Lima, Chouiar, Keny

ADANA DEMİRSPOR GALATASARAY HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Adana Demirspor Galatasaray karşılaşmasında düdük çalacak hakemler belli oldu. Adana Demirspor Galatasaray karşılaşmasında Halil Umut Meler başlama düdüğünü çalacak. Meler’e, Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu eşlik edecek. VAR’da ise Hakan Ceylan ve Serkan Tokat görev alacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN