Bayern Münih - Viktoria Plzen MAÇ SONUCU: 5-0

Bayern Münih - Viktoria Plzen MAÇ SONUCU: 5-0

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Alman devi Bayern Münih, Çek Cumhuriyeti temsilcisi Viktoria Plzen’i ağırlayacak. Futbolseverler bu akşam Şampiyonlar Ligi C Grubu karşılaşması olan Bayern Münih Viktoria Plzen karşılaşması ile ekran başına kilitlenecek. Nefes kesen mücadele öncesinde futbol tutkunları Bayern Münih –Viktoria Plzen maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak, şifresiz mi, ilk 11’de kimler var? Sorularını merak içerisinde araştırmaya başladı. İşte detaylar…

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Bayern Münih ile Viktoria Plzen kozlarını paylaşacak. Futbolseverler bu akşam Şampiyonlar Ligi C Grubu karşılaşması olan Bayern Münih Viktoria Plzen karşılaşması ile ekran başına kilitlenecek. Nefes kesen mücadele öncesinde futbol tutkunları Bayern Münih –Viktoria Plzen maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak, şifresiz mi, ilk 11’de kimler var? Sorularını merak içerisinde araştırmaya başladı. İşte detaylar…

Bayern Münih viktoria plzen

Bayern Münih şu zamana kadar Avrupa kupaları genelinde Viktoria Plzen karşısında oynadığı dört karşılaşmadan da galip ayrıldı. Julian Nagelsmann’ın ekibi art arda dördüncü defa Şampiyonlar Ligi mücadelelerinde çıktığı ilk üç karşılaşmadan da galibiyet almak için sahaya çıkıyor. Alman ekibi bu karşılaşmalarda toplamda 41 gol atarken sadece 7 gol kalesinde gördü. Bayern Münih Avrupa grup karşılaşmaları genelinde son 25 iç saha karşılaşmasında hiç mağlubiyet görmedi(24G 1B).

Bayern Münih viktoria plzen

Deplasmanda çıktığı son 10 Şampiyonlar Ligi mücadelesinin 8’ini kaybeden Viktoria Plzen, son 7 dış saha mücadelesinde 25 golü kalesinde gördü. Bununla beraber Bayern Münih’e konuk olduğu son 2 karşılaşmadan da +5 gol yiyerek mağlup oldu.

BAYERN MÜNİH VİKTORİA PLZEN MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bayern Münih Viktoria Plzen mücadelesi saat 19.45’de EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.

Kaçak yayından maç izlemek ve izlettirmek suç teşkil etmektedir. Kanunlar gereği bu suça bulaşanlar altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

Maçı izlemek için EXXEN’e abone olabilir, Avrupa Ligi ve tüm Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını izleyebilirsiniz.

EXXEN CANLI İZLE

EXXEN’i canlı izlemek için üyelik açtırmak gerekmektedir. Aşağıda yer alan linke tıklayarak üyelik açabilir ve tuttuğunuz takımlarla beraber Süper Lig’in tüm karşılaşmalarını seyredebilirsiniz.

EXXEN giriş için tıklayınız…

EXXEN ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

EXXEN üyelik ücretleri aylık ya da senelik olarak belirlenmektedir. Bununla beraber reklamlı ya da reklamsız olan paketlerden birini seçebilir ve tüm UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelelerini canlı izleyerek doyasıya futbol şöleninin tadını çıkarabilirsiniz.

BAYERN MÜNİH VİKTORİA PLZEN MAÇI MUHTEMEL 11’İ

Bayern Münih: Neuer, Upamecano, De Ligt, Pavard, Davies, Goretzka, Sane, Sabitzer, Musiala, Gnabry, Mane

Viktoria Plzen: Tvrdon, Hejda, Pernica, Jemelka, Havel, Kopic, Chory, Mosquera, Kalvach, Cermak, Vlkanova

BAYERN MÜNİH VİKTORİA PLZEN MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Bayern Münih Viktoria Plzen karşılaşmasında düdük çalacak hakemler belli oldu. Bayern Münih Viktoria Plzen karşılaşmasında N. Dabanovic başlama düdüğünü çalacak. Dabanovic’e,M. Djukic ve V. Todorovic eşlik edecek. VAR’da ise Jose Munuera ve A. Hernandez görev alacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN