Canlı maç izle: Beşiktaş - Kayserispor maçı canlı izle - beIN Sports 1 HD BJK Kayseri maçı canlı şifresiz izle

Canlı maç izle: Beşiktaş - Kayserispor maçı canlı izle - beIN Sports 1 HD BJK Kayseri maçı canlı şifresiz izle

Beşiktaş ligin ilk haftasında Kayserispor ile karşılaşıyor. Lige iddialı başlamak isteyen siyah beyazlılar evinde Kayserispor’dan galibiyet almayı hedefliyor. Vodafone Park’ta oynanacak olan mücadelede iki takımında hedefi 3 puanla sahadan ayrılmak. Bu nefes kesen karşılaşma öncesinde futbol tutkunları detayları merak ediyor. İşte Beşiktaş Kayserispor karşılaşmasının detayları…

Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında Beşiktaş Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Valerian İsmael’in takımı ile Çağdaş Atan’ın ekibinin tek hedefi galibiyetle ayrılmak. Bu maça dair tüm detaylar taraftarlar tarafından merakla araştırılmaya başlandı. İşte detaylar…

beşiktaş kayserispor

Beşiktaş Kayserispor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanal Yayınlayacak?

Kayserispor’la evinde oynadığı son dokuz maçın sekizini kazanan (1B) Beşiktaş bu karşılaşmaların tamamında 26 defa fileleri havalandırmayı başardı. Kayserispor’a karşı üstünlük kuran siyah beyazlı ekip geçtiğimiz sezonun ortalarında gelen teknik direktör İsmael ile sezona başlayacak.

Lig tarihi boyunca 53 defa karşı karşıya Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş 31 Kayserispor 12 galibiyetle ayrıldı ve 9 mücadelede beraberlikle tamamlandı.

Geçtiğimiz sezonu 59 puanla 6. Sırada tamamlayan siyah beyazlı ekip 2021-22 Süper Lig sezonu içerisinde Kayserispor’a yenilmedi. Kayserispor ise geçtiğimiz sezonu 47 puanla küme düşme potasının üst sırasında bitirdi.

Beşiktaş Kayserispor karşılaşması saat 21:45’de BeIN Sports ekranlarında naklen canlı yayınlanacak.

beşiktaş

Beşiktaş’ta Yeni Transferler İlk Defa Ligde Forma Giyecek

Kara kartallar bu sezon takım içerisinde yeniliklere gitti. Yeni oyuncular transfer eden Beşiktaş’ta Romain Saiss, Wout Weghorst, Jackson Muleka, Gedson Fernandes, Arthur Masuaku ve Emrecan Uzunhan gibi isimler ilk defa ligde forma giyme şansı bulacak.

Beşiktaş’ta Sakatlığı Bulunan 3 Oyuncu Kadroda Yer Alamadı

Siyah beyazlılar ligin ilk karşılaşmasında 3 oyuncudan mahrum olarak mücadele verecek. Tedavileri süren Josef de Souza ile Hutchınson ile beraber Welinton Souza Kayserispor mücadelesinde forma giyemeyecek.

beşiktaş

Beşiktaş Kayserispor Muhtemel ilk 11’leri

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Saiss, Masuaku, Gedson, Salih, Kartal, Ghezzal, Muleka, Weghorst

Kayserispor: Bilal, Onur, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Kemen, Attamah, Mensah, Emrah, Gavranovic, Thiam

Beşiktaş Kayserispor Hakemleri Belli Oldu

Karşılaşmada Ümit Öztürk düdük çalacak. Osman Gökhan Bilir ve Murat Tuğberk Curbay yardımcı hakem olarak, Kadir Sağlam ise dördüncü hakem olarak görev alacak. VAR uygulamasında da Alper Ulusoy yer alacak.

Canlı anlatım için tıklayınız...

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN