Canlı maç izle Kayserispor - Trabzonspor Bein Sports 1

Canlı maç izle Kayserispor - Trabzonspor Bein Sports 1

Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftasında Kayserispor, Trabzonspor’u konuk edecek… Son şampiyon Trabzonspor, Kayserispor karşısında mücadele verecek. Karadeniz ekibi şampiyonluk yarışından kopmamak için Kayseri’den 3 puanla dönmek istiyor. Çağdaş Atan’la güzel bir uyum yakalayan Kayserispor ise Abdullah Avcı’nın ekibini eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor… Kayserispor Trabzonspor maçı saat kaçta, muhtemel ilk 11‘ler neler, hangi kanal yayınlayacak? Tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde…

Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftasında Kayserispor sahasında Trabzonspor’la karşılaşacak… Kayserispor Trabzonspor FK maçı saat kaçta, muhtemel ilk 11‘ler neler, hangi kanal yayınlayacak? Tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde…

TRABZON ŞAMPİYONLUK YARIŞINDAN KOPMAK İSTEMİYOR

Spor Toto Süper Lig şampiyonluk yarışında rekabet üst düzeyde. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu ekibi Trabzonspor ise bu yarıştan kopmamak için sahaya çıkacak. Oldukça zor geçen ligde Karadeniz ekibinin sıradaki engeli Kayserispor! Kayserispor ile oynadığı son 10 maçı da kaybetmeyen Trabzonspor (7G 3B) bu istatistiği bozmak istemiyor. Ligde en son Gaziantep FK’yı 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başaran Trabzonspor, Kayseri deplasmanından da galibiyet ile dönmek istiyor. Trabzonspor 4 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ligde 7. Sırada yer alıyor.

trabzonspor

KAYSERİSPOR EVİNDE GOL YEMİYOR

Bu sezon Süper Lig’de iyi bir çıkış yakalayan Kayserispor evinde gol yemiyor. İç saha istatistiği oldukça göz dolduran Kayseri ekibi son 4 süper lig iç saha mücadelesinden gol yemeden ayrılmayı başardı. Son şampiyon Trabzonspor ile evinde mücadele verecek olan Kayserispor bu seriyi 5’e çıkarmanın hedefinde. Kayserispor 4 galibiyet 3 mağlubiyetle ligde 8. Sırada yer alıyor.

kayserispor

KAYSERİSPOR TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kayserispor Trabzonspor mücadelesi saat 17.00’da beIN Sports 1 ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.

Kaçak yayından maç izlemek ve izlettirmek suç teşkil etmektedir. Kanunlar gereği bu suça bulaşanlar altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

Maçı izlemek için beIN Sports'a abone olabilir, tuttuğunuz takım ve tüm Süper Lig karşılaşmalarını izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS CANLI İZLE

Beın Sports’u canlı izlemek için üyelik açtırmak gerekmektedir. Aşağıda yer alan linke tıklayarak üyelik açabilir ve tuttuğunuz takımlarla beraber Süper Lig’in tüm karşılaşmalarını seyredebilirsiniz.

Bein Sports giriş için tıklayınız…

BEIN SPORTS ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Beın Sports üyelik ücretleri aylık ya da senelik olarak belirlenmektedir. Bununla beraber tuttuğunuz takıma özel olarak bir paket seçebilir ya da tüm Süper Lig takımlarının yer aldığı paketi seçerek doyasıya futbol şöleninin tadını çıkarabilirsiniz.

KAYSERİSPOR TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ

Kayserispor: Bilal Bayazit, Kolovetsios, Hosseini, Carole, Onur Bulut, Campanharo, Cardoso, Ramazan Civelek, Mensah, Gavranovic, Thiam

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Larsen, Bakasetas, Hamsik, Trezeguet, Bardhi, Umut Bozok, Gomez

KAYSERİSPOR TRABZONSPOR MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Kayserispor Trabzonspor karşılaşmasında düdük çalacak hakemler belli oldu. Kayserispor Trabzonspor karşılaşmasında Ümit Öztürk başlama düdüğünü çalacak. Öztürk’e, Kemal Yılmaz ve Ata Yıldırım eşlik edecek. VAR’da ise Özgüç Türkalp ve Emre Malok görev alacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN