Sevilla - Borussia Dortmund MAÇ SONUCU: 1-4

Sevilla - Borussia Dortmund MAÇ SONUCU: 1-4

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda Sevilla, Borussia Dortmund’u konuk edecek. Futbolseverler bu akşam Şampiyonlar Ligi G Grubu karşılaşması olan Sevilla Borussia Dortmund karşılaşması ile ekran başına kilitlenecek… Nefes kesen mücadele öncesinde futbol tutkunları Sevilla Borussia Dortmund maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak, şifresiz mi, ilk 11’de kimler var? Sorularını merak içerisinde araştırmaya başladı. İşte detaylar…

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla ile Borussia Dortmund mücadele verecek. Futbolseverler bu akşam Şampiyonlar Ligi G Grubu karşılaşması olan Sevilla Borussia Dortmund mücadelesi ile ekran başına kilitlenecek. Nefes kesen mücadele öncesinde futbol tutkunları Sevilla Borussia Dortmund maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak, şifresiz mi, ilk 11’de kimler var? Sorularını merak içerisinde araştırmaya başladı. İşte detaylar…

Avrupa kupaları genelinde Borussia Dortmund ile karşı karşıya geldiği 4 mücadelenin birinden galip ayrılan Sevilla (2B 1M), tek galibiyetini Eylül 2010 tarihinde rakibine Avrupa Ligi'nde konuk olduğu mücadeleyle aldı (1-0).

Sevilla Borussia Dortmund

İspanyol takımlarıyla karşı karşıya geldiği son 11 mücadelenin sadece birinden galip ayrılan Borussia Dortmund (3B 7M), tek galibiyetiniyse Sevilla'yı 3-2 mağlup ederek almıştı.

Sevilla Borussia Dortmund

SEVİLLA BORUSSİA DORTMUND MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sevilla Borussia Dortmund mücadelesi saat 22.00’de EXXEN ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.

Kaçak yayından maç izlemek ve izlettirmek suç teşkil etmektedir. Kanunlar gereği bu suça bulaşanlar altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

Maçı izlemek için EXXEN’e abone olabilir, Avrupa Ligi ve tüm Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını izleyebilirsiniz.

EXXEN CANLI İZLE

EXXEN’i canlı izlemek için üyelik açtırmak gerekmektedir. Aşağıda yer alan linke tıklayarak üyelik açabilir ve tuttuğunuz takımlarla beraber Süper Lig’in tüm karşılaşmalarını seyredebilirsiniz.

EXXEN giriş için tıklayınız…

EXXEN ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

EXXEN üyelik ücretleri aylık ya da senelik olarak belirlenmektedir. Bununla beraber reklamlı ya da reklamsız olan paketlerden birini seçebilir ve tüm UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelelerini canlı izleyerek doyasıya futbol şöleninin tadını çıkarabilirsiniz.

SEVİLLA BORUSSİA DORTMUND MAÇI MUHTEMEL 11’İ

Sevilla: Marko Dmitrovic, Alex Telles, Thomas Delaney, Nemanja Gudelj, Fernando, Ivan Rakitic, Isco, Erik Lamela, Youssef En Nesyri, José Ángel Carmona, Kike Salas

Borussia Dortmund: Alexander Meyer, Mats Hummels, Niklas Süle, Emre Can, Thomas Meunier, Jude Bellingham, Marco Reus, Raphael Guerreiro, Salih Özcan, Giovanni Reyna, Anthony Modeste

SEVİLLA BORUSSİA DORTMUND MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Sevilla Borussia Dortmund karşılaşmasında düdük çalacak hakemler belli oldu. Sevilla Borussia Dortmund karşılaşmasında Maurizio Mariani başlama düdüğünü çalacak. Mariani’ye, Daniele Bindoni ve Alberto Tegoni eşlik edecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN