Cenk Tosun Everton'ı karıştırdı

Cenk Tosun Everton'ı karıştırdı

Cenk Tosun'dan Beşiktaş'ın kendisini istediği yönünde çıkan haberlere yanıt geldi.

Cenk Tosun Ada basınında çıkan, Beşiktaş Ocak'ta Cenk'i kiralayacak haberlerinin ardından yakın çevresine, "Bu haberleri ben de okudum. Şu anda Everton'da kendimi kanıtlamaya çalışıyorum. Bu sezona iyi bir başlangıç yapmadım. Ancak gelecek haftalarda daha iyi olacağımı düşünüyorum. Eğer Beşiktaş beni isterse seve seve gelirim. Beşiktaş benim yuvam. Ancak ortada resmi bir teklif olmadan konuşmak doğru değil. Her şey yakında netleşir" dediği ileri sürüldü.

Beşiktaş Yönetimi'nin Cenk Tosun'un durumunu dikkatle takip ettiği ve gelişmelere göre milli futbolcu için Ocak ayında harekete geçilebileceği öğrenildi.

Öte yandan Beşiktaş'ın, Cenk Tosun'u transfer etmek için girişimlerde bulunduğu iddiası Everton'u karıştırdı. İngiliz kulübüne yakın medya organlarında, "Asla satılmasın" şeklinde değerlendirmeler yapıldı. toffeeweb.com sitesi de, "Cenk Tosun konusunda söylentiler var ancak kendisi Everton'dan ayrılmak istemediğini açıkladı" sözlerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN