Cenk Tosun'un yeni takımını açıkladılar

Cenk Tosun'un yeni takımını açıkladılar

İngiltere'nin önde gelen gazeteleri Everton’da bekleneni veremeyen Cenk Tosun için flaş bir iddia ortaya attı. Gazeteler, Cenk Tosun'un devre arasında Beşiktaş'a döneceğini öne sürdü.

İngiliz basınından flaş Cenk Tosun ve Beşiktaş iddiası... Ada'nın yüksek tirajlı gazeteleri Everton'da bekleni veremeyen ve bu sezon ligde 1 gol atan Cenk Tosun'un devre arasında Beşiktaş'a döneceğini öne sürdü.

Gazeteler İngiliz kulübünün 2022'ye kadar sözleşmesi bulunan milli futbolcuyu gözden çıkardığını okurlarına duyurarak, "Cenk kredisini tüketti. İlk 11'de oynaması çok zor" yorumunda bulundu.

GERİ DÖNMESİ SÜRPRİZ DEĞİL

Gazeteler Beşiktaş'ın forvette yaşadığı sıkıntı nedeniyle Cenk Tosun'u yeniden takıma kazandırmayı planladığını vurgulayarak, "Bu transfere Cenk de sıcak bakıyor. Everton'da aradığını bulamayan 27 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'a geri dönmesi asla sürpriz olmamalı" ifadesini kullandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN