Chelsea - Milan MAÇ SONUCU: 3-0

Chelsea - Milan MAÇ SONUCU: 3-0

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda Chelsea, Milan’ı konuk edecek. Futbolseverler bu akşam Şampiyonlar Ligi E Grubu karşılaşması olan Chelsea Milan karşılaşması ile ekran başına kilitlenecek… Nefes kesen mücadele öncesinde futbol tutkunları Chelsea Milan maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak, şifresiz mi, ilk 11’de kimler var? Sorularını merak içerisinde araştırmaya başladı. İşte detaylar…

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile Milan mücadele verecek. Futbolseverler bu akşam Şampiyonlar Ligi E Grubu karşılaşması olan Chelsea Milan mücadelesi ile ekran başına kilitlenecek. Nefes kesen mücadele öncesinde futbol tutkunları Chelsea Milan maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak, şifresiz mi, ilk 11’de kimler var? Sorularını merak içerisinde araştırmaya başladı. İşte detaylar…

Şampiyonlar Ligi'nde 2000 yılından beri grup aşamalarında ilk defa Milan ile karşı karşıya gelecek olan Chelsea, rakibiyle karşılaştığı son mücadelede 0-0'lık beraberlik aldı.

CHELSEA MİLAN

Chelsea karşısında tek galibiyeti Şubat 1966 tarihinde Fuar Şehirleri Kupası'nda iç sahada alan Milan (2-1), eşleşmede yazı-tura atışı ile turnuvaya veda eden taraftı.

Avrupa kupaları genelinde İtalyan takımlarıyla iç sahada 13 karşılaşmanın sadece ikisinden mağlubiyet alan Chelsea (8G 3B), bu iki mağlubiyeti de Şampiyonlar Ligi'nde almıştır.

CHELSEA MİLAN

İngiltere takımlarına konuk olduğu 20 Avrupa kupası karşılaşmasının sadece birinden galibiyet alan Milan (7B 12M), tek galibiyeti Şubat 2005 tarihinde Manchester United’dan aldı.

CHELSEA MİLAN MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Chelsea Milan mücadelesi saat 22.00’de EXXEN ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.

Kaçak yayından maç izlemek ve izlettirmek suç teşkil etmektedir. Kanunlar gereği bu suça bulaşanlar altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

Maçı izlemek için EXXEN’e abone olabilir, Avrupa Ligi ve tüm Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını izleyebilirsiniz.

EXXEN CANLI İZLE

EXXEN’i canlı izlemek için üyelik açtırmak gerekmektedir. Aşağıda yer alan linke tıklayarak üyelik açabilir ve tuttuğunuz takımlarla beraber Süper Lig’in tüm karşılaşmalarını seyredebilirsiniz.

EXXEN giriş için tıklayınız…

EXXEN ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

EXXEN üyelik ücretleri aylık ya da senelik olarak belirlenmektedir. Bununla beraber reklamlı ya da reklamsız olan paketlerden birini seçebilir ve tüm UEFA Avrupa Ligi, UEFA Konferans Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelelerini canlı izleyerek doyasıya futbol şöleninin tadını çıkarabilirsiniz.

CHELSEA MİLAN MAÇI MUHTEMEL 11’İ

Chelsea: Kepa Arrizabalaga, Cesar Azpilicueta, Reece James, Thiago Silva, Marc Cucurella, Mason Mount, Mateo Kovacic, Kai Havertz, Jorginho, Pierre Aubameyang, Raheem Sterling

Milan: Mike Maignan, Pierre Kalulu, Davide Calabria, Theo Hernandez, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Alexis Saelemaekers, Rafael Leao, Olivier Giroud

CHELSEA MİLAN MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Chelsea Milan karşılaşmasında düdük çalacak hakemler belli oldu. Chelsea Milan karşılaşmasında Danny Makkelie başlama düdüğünü çalacak. Makkelie’ye, Hessel Steegstra ve Jan de Vries eşlik edecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN