Comolli: Serdar ve Tolgay'la ilgileniyoruz

Comolli: Serdar ve Tolgay'la ilgileniyoruz

4 bölgeye transfer yapmayı düşündüklerini söyleyen Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli, Beşiktaşlı Tolgay Arslan ile Galatasaray'la yolları ayıran Serdar Aziz ile ilgilendiklerini açıkladı.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, TRT Spor’a konuştu. Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli 4 bölgeye transfer yapmayı düşündüklerini belirtti. Deneyimli futbol adamı forvet almayacaklarını da söyledi.

Fenerbahçe’deki görevinin başında olduğunu söyleyen Comolli, "Transfer çalışmalarına devam ediyorum. Sadık Çiftpınar’ın imzası sırasında yurt dışındaydım. O gün 2 transfer görüşmesi yapıyordum. Fotoğraf içerisinde bu yüzden olamadım. Bu durumu speküle ettiler. Sadık’ın transferini ben bitirdim. Transferi bitirdikten sonra İstanbul’dan ayrıldım” dedi.

"FORVET TRANSFERİ GÜNDEMDE YOK"

Forvet transferi yapmayacaklarını açıklayan Fransız sportif direktör, “Başka mevkilerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Sol bek, kanat oyuncularI ve orta saha ile ilgili girişimlerimiz devam ediyor.” sözleriyle 4 bölgeye transferin gündemlerinde olduğunu kaydetti.

‘SERDAR AZİZ VE TOLGAY ARSLAN İLE İLGİLENİYORUZ’

Galatasaray ile yollarını ayıran ve ismi Fenerbahçe ile anılan Serdar Aziz ile Beşiktaşlı Tolgay Arslan konusunda da olumlu konuşan Comolli, “Oyuncularla ilgileniyoruz. Teknik olarak bu konuyla ilgili başka açıklama yapamayacağım” demekle yetindi.

''UMRUMDA DEĞİL''

Kendisiyle ilgili eleştirileri takip ettiğini belirten Fransız futbol adamı, “Her gün takip ediyorum. Bütün gazeteleri tercüme ettiriyorum. Sosyal medyaya dahi bakıyorum. Hiçbiri umrumda değil. Sadece işime bakıyorum. Görevime devam edeceğim.” diyerek sözlerini noktaladı.

Öte yandan teknik direktör Ersun Yanal, Slimani, Ayew ve Frey’in yeterli olduğunu, transfer yerine eldeki oyuncuların form grafiğini artıracaklarını ifade etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN