Damien Comolli: Falette'in kiralanmasını Ali Koç istedi

Damien Comolli: Falette'in kiralanmasını Ali Koç istedi

Rogon isimli menajerlik şirketiyle bağı olduğu iddia edilen Comolli, sosyal medyadan açıklamada bulundu. Öte yandan Fransız direktör, Falette'nin kiralanmasını Başkan Ali Koç'un istediğini söyledi.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Simon Falette transferinin ardından çıkan iddialara yanıt vermek için Twitter hesabı açtı. Fenerbahçe'nin son transferi Simon Falette'nin Rogon Menajerlik Şirketi'nden olması sonrasında Comolli'ye eleştiriler gelmişti.

Twitter hesabı açan Damien Comolli kendisine yöneltilen eleştirilere buradan cevap verdi.

"FALETTE'İN KİRALANMASINI BAŞKAN İSTEDİ"

Comolli açıklamasında, "Falette transferi sonrasında bir hesap açarak iddiaları cevaplamaya karar verdim. İlk olarak söyleyeyim, Başkanımız Falette'in kiralık olarak takımımıza katkı sağlayacağını düşündüğü için bu transferin gerçekleşmesini istedi. Ali Koç'un bu kararına saygı gösterilmelidir. Aynı zamanda Falette de taraftarlarımız tarafından iyi karşılanmalıdır" dedi.

20-01/09/0x0-simon-falette-resmen-fenerbahcede-1578514866578.jpegSimon Falette

"SADECE TOLGA VE GUSTAVO İÇİN GÖRÜŞTÜM"

Comolli ayrıca, "İkinci olarak, basında ve sosyal medyada yer alanların aksine, Rogon şirketiyle herhangi bir bağım bulunmuyor. Simon Falette için transfer görüşmesinde bulunmadım. Rogon ile sadece Tolga Ciğerci ve Luiz Gustavo transferleri için görüşmüştüm" sözlerini kullandı

"ROGON ŞİRKETİYLE İLGM YOKTUR"

Tümspor'da yer alan habere göre, suçlamalar üzerine de açıklama yapan Comolli, "Son olarak basında ve sosyal medyada Rogon şirketi ile benim aramda bir çıkar ilişkisi olduğunu iddia edenler ve saçma iddialarda bulunanlar için yasal haklarımı kullanacağım. Büyük Fenerbahçe ailesine saygılarımla" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN