Denizlispor-Fenerbahçe: 1-2 Maç sonucu

Denizlispor-Fenerbahçe: 1-2 Maç sonucu

Süper Lig'de 8. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaştı. Milli takım arası öncesi Antalyaspor'a sahasında 1-0 yenilen Fenerbahçe Denizlispor'u deplasmanda 2-1'lik skorla yendi ve kritik bir haftada 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Bu skorla Fenerbahçe puanını 14'e yükseltti ve ligde 3. sıraya yükseldi. Denizlispor ise 8 puanda kaldı. Mehmet Özdilek yönetimindeki ilk maçında Denizli macerası mağlubiyetle başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR

94' Olcay'ın sol kanattan yapıtğı ortaya kale sahasında Denizlisporlu oyuncular dokunamadı ve meşin yuvarlak oyun alanını terketti.

93'Konuk ekip son değişikliğini yapıyor. Garry Rogrigues oyundan alınırken yerine Alper Potuk giriyor.

91' İki futbolcunun tedavisi de tamamlandı ve maç kaldığı yerden devam ediyor.

90' Karşılaşmanın sonuna 6 dakika ilave edildi.

88' Fenerbahçe ceza sahasının biraz gerisinde yaşanan karambolde önce Muriqi yerde kalırken pozisyonun devamında Mustafa Yumlu kendini yerde buldu. İki futbolcunun da tedavisi için sağlık görevlileri oyun alanına girdi.

87' DIŞARI GİTTİ! Deniz Türüç bir kez daha sağ taraftan kavisli ve etkili bir orta gönderdi. Arka direkteki Garry Rodrigues istediği kafa vuruşunu yapamadı.

84'Oyuncu Değişikliği Modou Barrow Sedat Şahintürk

84'Oyuncu Değişikliği Tolga Ciğerci Jaílson Marques Siqueira

81' Deniz Türüç'ün sağ kanattan yaptığı ortada Stachowiak ve Sapunaru çarpıştı. Tecrübeli savunmacı kısa bir sakatlık sonrası ayağa kalkeren Fenerbahçe'nin taç atışıyla oyun devam ediyor.

79' Fenerbahçe isabetli paslarla oyunun temposunu lehine çevirmek istiyor.

75' Sol taraftan süratle ceza sahasına giren Barrow içeri ortaladı fakat Ozan Tufan'dan kritik bir müdahale geldi ve top kornere çıktı.

73'AssistFarkı bire indiren golde asisti yapan isim Ismail Aissati oldu.

73'GoalGOL! Paslaşarak kullanılan köşe vuruşu sonrası Aissati'nin ceza sahasına yaptığı ortaya iyi yükselen Estupinan, kaleci Altay'dan önce kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.

70' Barrow kale sahasına doğru tehlikeli bir top gönderdi ama Serdar Aziz topu kornere gönderdi.

69'SubstitutionEv sahibi ekipte tecrübeli futbolcu Mehmet Akyüz oyuna girerken Isaac Sackey kenara geliyor.

68' Denizlispor'da Mehmet Akyüz oyuna girmek için hazırlık yapıyor.

66' Fenerbahçe golün ardından topa sahip olmayı sürdürüyor. Sarı lacivertliler ikinci bölgede pas yaparak oyunu rakip alana yıkmak istiyor.

64'Fenerbahçe'de golün asistini yapan Emre Belözoğlu oyundan çıkıyor ve yerine Deniz Türüç giriyor.

62'AssistSkoru 2-0'a getiren golde topu kazanan ve asisti yapan Emre Belözoğlu'nun büyük bir payı vardı.

62'GoalGOL! Emre Belözoğlu ön alanda yaptığı baskıyla topu Sackey'den söktü ve sağ taraftan ceza sahasına girdi. Tecrübeli futbolcunun sağ ayağıyla içeri çevirdiği topa Vedat Muriqi dokundu ve skoru 2-0'a getirdi.

59' ÇOK KÖTÜ VURDU! Sol kanattan topla ilerleyen ve ceza sahasına giren Garry Rodrigues önünü boşalttıktan sonra kaleyi düşündü fakat uygun pozisyondaki vuruşunda top yandan dışarı gitti.

57' DIŞARI ATTI! Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Isla ortasını yaptı. Penaltı noktasının biraz önünde topa hareketlenen Garry Rodrigues istediği vuruşu yapamadı.

55' Denizlispor köşe vuruşunda top anlaşmazlık yaşayan isimlerden önce Isla'ya sonra Altay'a çarptıktan sonra direğin dibinden dışarı gitti.

52' Tedavisi tamamlanan Emre Belözoğlu oyun alanına döndü.

49' Emre Belözoğlu, Sapunaru ile girdiği hava topu mücadelesi sonrası acı içinde yerde kaldı. Sağlık görevlileri tecrübeli futbolcunun tedavisi için oyun alanına girdi.

47' Lopes sağ kanattan gelişen Denizlispor hücumunda ortasını yaptı fakat top kaleci Altay'da kalıyor.

45' Fırat Aydınus işaretini verdi ve maçta ikinci yarı başladı.

DAHakem ilk 45 dakikanın son düdüğünü çaldı. Fenerbahçe soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gidiyor.

46' Denizlispor rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kazandı. Bu pozisyon ilk yarıdaki son fırsat olabilir.

46' İlk yarının sonuna iki dakika ilave edildi.

46' Ismail Aissati, Tolga Ciğerci'ye yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü.

42' SAVUNMA ARAYA GİRDİ! Fenerbahçe hızlı hücuma çıktı ve rakibini eksik yakaladı. Rodrigues'in pasıyla atağa destek veren Hasan Ali kale sahasına yerden ortaladı fakat savunma arka direkte topu kornere atmayı başardı.

41' Denizlispor golün ardından topla daha fazla oynamaya başladı.

39'GoalGOL! Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Isla'nın ortasında Muriqi kafayı vurdu. Direkten dönen top Tolga'nın önünde kaldı ve 27 yaşındaki futbolcu yakın mesafeden sağ ayağıyla vuruşunu yaparak takımını öne geçirdi.

35' İlk yarıda son on dakikaya girilirken iki takım da net bir gol fırsatı üretemedi. Karşılaşmada bu bölümler oldukça düşük bir tempoyla geçiyor.
33' İki futbolcu da tedavilerinin ardından oyuna devam ediyor.

30' Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe hücumunda Tolga kale sahasına ortaladı. Topa yükselen Stachowiak ve Muriqi çarpıştı ve her iki oyuncu da yerde kaldı.

28' Ceza sahasının hemen dışında topla buluşan Murawski sol ayağıyla şutunu attı ama top yandan dışarı gitti.

25' Sağ kanattan gelişen Denizlispor atağında Sacko ortasını yaptı fakat savunma arka direkteki Estupinan'a vuruş izni vermedi.

22' Ozan'ın sağ kanattan yaptığı ortaya arka direkte Rodrigues hareketlendi ancak savunma araya girerek tehlikeyi önledi.

20' Maçın bu bölümlerinde tempo oldukça düşük.

17' Fenerbahçe hazırlık paslarıyla rakip savunmada boşluk arıyor.

15' Bu dakikaya kadar topla en çok buluşan isim Fenerbahçe'den Serdar Aziz oldu.

11' Geride kalan dakikalarda maçın kontrolü Fenerbahçe'de. Denizlispor rakibini kendi yarı alanında kabul ederek kazandığı toplarla hızlı çıkmak istiyor.

9' Denizlispor savunmasının arkasına atılan uzun topta Stachowiak kalesini terkederek meşin yuvarlağı kontrol etti.

8' Hızlı hücuma çıkan Ozan Tufan'ı faulle durduran Isaac Sackey sarı kart gördü.

7' Sol taraftan son çizgiye inen Barrow kale sahasına ortaladı fakat Denizlispor'dan kimse topa dokunamadı.

3' KALECİ! Sağ kanattan gelişen Fenerbahçe hücumunda ceza sahasının hemen dışına açılan topa Emre Belözoğlu etkili bir vuruş yaptı ama kaleci sağına iyi uzanarak topu kornere çeldi.

2' SAVUNMA ARAYA GİRDİ! Ozan sürüklediği hücumda topla buluşan

Hakem ilk düdüğünü çaldı ve karşılaşma başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN