Derrick Rose'un acı ve gurur dolu gözyaşları

Derrick Rose'un acı ve gurur dolu gözyaşları

NBA'in en genç MVP'si unvanını taşıyan Derrick Rose, 50 sayı ile kariyer rekoru kırdığı  Utah Jazz mücadelesi sonunda gözyaşlarını tutamadı.

Çok genç yaşta başladığı NBA kariyerine tarihin en genç MVP'si unvanını alarak adını tarihe altın harflerle yazdıran Derrick Rose, Utah Jazz maçında kariyer rekoru kırarak 50 sayı birden attı.

Yaşadığı sakatlıklar ve özel hayatındaki çalkantılar nedeniyle sıkıntılı dönemler geçiren Rose, kariyerinde de düşüşe geçmişti. NBA'in orta düzey takımlarından Minnesota Timberwolves'a transfer olan yıldız oyuncu için, "Kariyerinin sonu geliyor" yorumları yapılmaya başlandı.

18-11/01/derrick-rose-2.jpg

Rose, bu eleştirelere cevap verircesine sabaha karşı oynanan mücadelede takımına galibiyeti getiren isim oldu. Attığı 50 sayının yanı sıra son saniyede yaptığı blok ve maç içindeki asistleri ile geceye damgasını vuran Rose, maç sonu gözyaşlarını tutamamadı.

Rose'un bu maçtaki istatistikleri;
50 sayı
4 ribaund
6 asist
2 top çalma
1 blok

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN