Dev takımlar Marcao için kıyasıya yarış halinde

Dev takımlar Marcao için kıyasıya yarış halinde

Rus devi Zenit ile İspanyol devi Sevilla, Galatasaray'ın 26 yaşındaki savunma oyuncusunu transfer edebilmek için kıyasıya yarış halinde. Rus devi Marcao için 12 milyon euroluk teklifiyle Cimbom'un kapısını çalarken Sevilla ise 10 milyon euroluk teklifinde ısrarcı. Cimbom, Marcao için 14-15 milyon euro talep ediyor.

Yeni sezon hazırlıklarına Okan Buruk yönetiminde devam eden Galatasaray'da Marcao’nun talipleri artıyor. 26 yaşındaki Brezilyalı stoper için İspanyol devi Sevilla ile Rus devi Zenit'in yarış halinde olduğu öğrenildi.

NTV Spor'un haberine göre başarılı savunma oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Zenit, Marcao için 10 milyon euro olan ilk teklifini 12.5 milyon euroya yükseltti. Sevilla ise 10 milyon euroluk teklifinde ısrarcı.

Rus ekibinin ödeme süreci konusunda da İspanyol ekibine oranla daha kısa vadeli bir plan sunduğu belirtildi. Marcao'nun ilk planda Rusya'ya transfer olmaya sıcak bakmadığı kaydedilirken tarafların anlaşması halinde Rusya'ya transferi konusundaki fikrini değiştirebileceği öğrenildi.

Futbol direktörü Cenk Ergün İspanya’da Endülüs ekibiyle bir görüşme gerçekleştirecek. Galatasaray’ın Marcao için istediği bonservis 14-15 milyon euro aralığında.

Stopere Abdülkerim Bardakçı’yı transfer eden Galatasaray, Marcao’nun ayrılığı halinde bu bölgeye bir takviye daha yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN