Diego Reyes Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Diego Reyes Fenerbahçe'ye geri dönüyor

Fenerbahçe'nin devre arasında La Liga ekibi Leganes'e kiraladığı Meksikalı stoper Diego Reyes'in menajeri Matias Bunge'den bir açıklama geldi. Bunge, oyuncusunun sarı lacivertlilere dönüp dönmeyeceğine açıklık getirdi.

Fenerbahçe, geçtiğimiz yaz Porto'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Meksikalı stoper Diego Reyes'i devre arasında La Liga ekibi Leganes'e kiralık olarak göndermişti.

sarı lacivertlilerdeki kontratı 2020 yazında sona erecek olan 26 yaşındaki savunmacıyla ilgili olarak menajeri Matias Bunge'den AS gazetesinin Meksika edisyonuna bir açıklama geldi.

Bunge, oyuncusunun sezon sonunda Fenerbahçe'ye dönüp dönmeyeceğiyle ilgili soruya şu şekilde yanıt verdi:

"Diego, şu anda Leganes'te kiralık olarak oynuyor. Sezon sonu geldiğinde bonservisini hâlen elinde bulunduran Fenerbahçe'ye dönmek zorunda. Bu durumun değişip değişmeyeceğiyle ilgili şu an için bir şey söyleyemem."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN