Dortmund transfer bombasını patlattı: Milli yıldızı transfer ettiler

Dortmund transfer bombasını patlattı: Milli yıldızı transfer ettiler

Köln forması giyen milli yıldız Salih Özcan, Alman devi Borussia Dortmund'a transfer oldu. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Dortmund için sağlık kontrollerinden geçti. Alman teknik adam Marrco Rose yönetimindeki sarı-siyahlı ekibin milli yıldız için 10 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.

Bundesliga'yı şampiyon Bayern Munih'in 8 puan gerisinde ikinci sırada tamamlayan Borussia Dortmund gelecek sezon daha güçlü bir kadro ile mücadele edebilmek için çalışmalara başladı. Alman devi milli futbolcu Salih Özcan'ı Köln'den transfer etti.

Bild'in verdiği habere göre 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Dortmund için sağlık kontrollerinden geçti. Sarı-Siyahlı ekip Salih Özcan için Köln'e 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

zcan.jpg

Salih Özcan milli formayı ilk kez 29 Mart'ta İtalya ile oynana özel maçta giymişti. Bu sezon Köln formasını 34 maçta giyen genç yıldız 2 gol atarken bir asist katkısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN