Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası Türkiye'de

Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası Türkiye'de

Türkiye, Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası'nda ev sahipliği yapacak. Turnuvanın hangi şehir yapılacağı netleşmedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu, 14-19 Aralık 2021 tarihlerinde düzenlenecek FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Voleybol Şampiyonası'na Türkiye'nin ev sahipliği yapacağını duyurdu.

1991'den beri Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenen Dünya Kulüpler Şampiyonası’na Türkiye ilk kez ev sahipliği yapacak. Türkiye bu turnuvada kadınlar kategorisinde 6 şampiyonluk, 2 ikincilik ve 4 üçüncülük elde etti.

Turnuvaya Avrupa kıtasından Şampiyonlar Ligi’ni ilk üç sırada tamamlayan takımlar, Amerika kıtasından kulüpler şampiyonu ve ikincisi, Asya kıtasından kulüpler şampiyonu ve ikincisi ile FIVB tarafından wild card ile davet edilen kulüpler katılacak. Türkiye'den organizasyona iki takım katılacak.

Turnuvaya ev sahipliği yapacak şehir henüz belirlenmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN