Dünya Kupası'nın kaderini değiştirdi! Türkiye'nin iki devi o yıldızın peşinde: En yüksek teklifi verecekler

Dünya Kupası'nın kaderini değiştirdi! Türkiye'nin iki devi o yıldızın peşinde: En yüksek teklifi verecekler

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk peşinde koşan Fenerbahçe ile Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri yaşanıyor. Ara transfer döneminde kadrosunu genişletmek isteyen takımlar, bir kere daha transferde karşı karşıya geldi. Yıldız futbolcuyu kadrolarına katmak isteyen takımlar şimdiden harekete geçti.

Spor Toto Süper Lig'de ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray transfer yarışında karşı karşıya geldi. Ocak ayında kadrolarını genişletmek isteyen takımların transfer hedeflerindeki isim de aynı.

Ön görüşmelerini başlatan takımların izleme komitesi 2022 FIFA Dünya Kupası'nı ilgiyle takip ederek futbolcuların performansını inceliyor.

Yapacakları transferi son çıkış olarak değerlendiren Fenerbahçe ile Galatasaray, Ocak ayındaki takviyeler ile rotayı şampiyonluğa çevirmeyi düşünüyor. Bu yönde çalışmalar başlatan takımlar ise transfer konusunda da karşı karşıya geldi.

fb-gs transfer iddiası

EZELİ RAKİPLER YİNE KARŞI KARŞIYA!

Fenerbahçe ile Galatasaray, Fas Milli Takım'ının başarılı kanat oyuncusu Sofiane Boufal'ı kadrolarına almak için harekete geçti. Angers'ta oynayan oyuncunun, kulübüyle yaptığı sözleşme 2024'te bitecek.

29 yaşında olan futbolcunun Türkiye'ye gelmeyi istediği ve transfer olmaya yeşil ışık yaktığı iddia ediliyor. Genç yıldızın, Dünya Kupası'nda Fas Milli Takımında gösterdiği performans çok konuşulmuştu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN