Dünyanın en eski gazetesi duyurdu! Messi PSG'den ayrılıyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı

Dünyanın en eski gazetesi duyurdu! Messi PSG'den ayrılıyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı

1785'te kurularak dünyanın ilk gazeteleri arasında yer alan ve Birleşik Krallık'ın en önemli gazetelerinden biri olan The Times, Arjantinli yıldız Messi'nin Fransız devi PSG'den ayrılacağını duyurdu. Times ayrıca Messi'nin yeni takımını da açıklarken Arjantinli yıldızın yeni takımı herkesi şaşırttı.

17 sezon boyunca aralıksız bir şekilde İspanyol dünya devi Barcelona'nın formasını terleterek pek çok futbolsevere göre 'futbol tarihinin en iyi oyuncusu' kabul edilen Arjantinli yetenek Lionel Messi, geçtiğimiz yaz transfer döneminde efsanesi olduğu Barcelona'dan ayrılarak Fransız devi PSG'ye transfer olmuştu. Şu sıralarda Arjantin ile 2022 Dünya Kupası'nda mücadele eden yıldız futbolcu hakkında ortaya atılan iddia herkesi şaşırttı.

1785'te kurularak dünyanın ilk gazeteleri arasında yer alan ve Birleşik Krallık'ın en önemli gazetelerinden biri olan The Times, 35 yaşındaki yıldız futbolcunun PSG'den ayrılacağını yazdı. Times ayrıca dünya yıldızının yeni takımını da duyurdu.

The Times duyurdu! İşte Lionel Messi'nin yeni takımı

BECKHAM FAKTÖRÜ

Arjantinli yıldızın MLS ekiplerinden Inter Miami ile sözleşme imzalamaya yakın olduğunu vurgulayan Times, Messi'nin, atacağı imza ile MLS tarihindeki en yüksek ücreti alan futbolcu olacağını duyurdu. Haber ayrıca Inter Miami'nin sahibi olan İngiliz futbol efsanesi David Beckham'ın, Messi ile anlaşmada kilit bir rol oynadığı ifade edildi.

David Beckham'dan 40 milyon sterlinlik imza

Messi'nin, Miami'de evinin olması ve burada ailesiyle tatil yapmaktan keyif alması Inter Miami'ye transfer olması adına önemli etkenlerden biri olarak gösterildi. 35 yaşındaki futbolcu, ayrıca geçen yıl İspanyol medyasına verdiği röportajda ABD'de oynama fikrine sıcak baktığını dile getirmişti.

Öte yandan Messi'nin, PSG ile sözleşmesinin sezon sonunda biteceği hatırlatılırken, Fransız ekibinin yıldız ismi takımda tutmaya çalışabileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN