Ebrar Karakurt, Türkiye'ye veda etti

Ebrar Karakurt, Türkiye'ye veda etti

Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda ve Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği başarıyla adından sıkça söz ettiren, A Milli Kadın Voleybol Takımımızın en skorer ismi Ebrar Karakurt, Türkiye'ye veda etti. Genç voleybolcu, İtalya ekibi Igor Gorgonzola Novara’ya imza atarak yurt dışına transfer olma hayalini gerçekleştiriyor.

Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda ve Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği başarıyla adından sıkça söz ettiren, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın en skorer ismi Ebrar Karakurt, Türkiye'ye veda etti.

Genç voleybolcu, İtalya ekibi Igor Gorgonzola Novara’ya imza atarak yurt dışına transfer olma hayalini gerçekleştiriyor.

172352574-ebrae.jpg

Avrupa Şampiyonası üçüncülük madalyasıyla yurda dönen milli voleybolcuyu bir sürpriz karşıladı. Karakurt için yakın dostlarının düzenlediği sürpriz parti sosyal medyaya damga vurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN