Eksi 10 derecede zirve mücadelesi: DG Sivasspor-M. P. Başakşehir

Eksi 10 derecede zirve mücadelesi: DG Sivasspor-M. P. Başakşehir

Süper Lig'in 21. haftasında, lider Demir Grup Sivasspor, ikinci sıradaki Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. Haftalardır zirvede yer alan Rıza Çalımbay ve öğrencilerinde tek hedef galibiyet... Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği engelini 3 golle aşan Okan Buruk ve oyuncuları ise Yiğidoları devirip zirveye yerleşmenin peşinde. Karşılaşma beIN Sport ekranlarından yayınlanacak. Dev maça dair tüm detaylar haberimizde.

Lig'in 20. haftasında Gaziantep deplasmanında 5-1'lik ağır bir yenilgi alan lider Demir Grup Sivasspor, takipçisi Medipol Başakşehirspor'i ağırlıyor. Yiğidolar 90 dakika sonunda karşlaşmadan 3 puanla ayrılıp hem rakibiyle puan farkını açmak hem de zirvedeki yerini korumak istiyor. Okan Buruk yönetimindeki Medipol Başakehir'de de hedef aynı; galibiyet... İstanbul ekibi, rakibini deplasmanda devirip 21 haftada liderlik koltuğunu devralmanın peşinde.

20-02/08/pozisyon.jpg

ÜSTÜNLÜK MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'DE

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor ile Medipol Başakşehir Futbol Kulübü, Süper Lig tarihinde yarın 24. kez karşılaşacak. Geride kalan 23 maçta Sivasspor 7, Medipol Başakşehir ise 10 galibiyet elde ederken 6 karşılaşma da beraberlikle sona erdi. Bu maçlarda Yiğidolar 27 kez gol sevinci yaşarken, Başakşehir ise 31 gol kaydetti.

20-02/08/okriz.jpg

İŞTE MUHTEMEL İLK 11'LER

DG SİVASSPOR: Mamadou Samassa, Uğur Çiftçi, Aaron Appindangoye, Caner Osmanpaşa, Paul Papp, Fatih Aksoy, Hakan Arslan, Mert Hakan Yandaş, Erdoğan Yeşilyurt, Emre Kılınç (Ziya), Mustapha Yatabare
BAŞAKŞEHİR: Mert Günok, Gael Clichy, Alexandru Epureanu, Martin Skrtel, Junior Caiçara, Edin Visca, Eljero Elia, Mahmut Tekdemir, Azubuike Okechukwu, Demba Ba, Enzo Crivelli

20-02/08/halis.jpg

MAÇTA HALİS ÖZKAHYA DÜDÜK ÇALACAK

Mücadelede İzmir bölgesi hakemlerinden Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya´nın yardımcılıklarını ise; Bahtiyar Birinci (1. Yardımcı hakem), Kamil Çetin (2. Yardımcı hakem) ve Mustafa İlker Coşkun (dördüncü hakem) yapacak. Ali Şansalan, Video Yardımcı Hakem (VAR), Kutluhan Bilgiç ise Video Yardımcı Hakem Asistanı (AVAR) olarak görev yapacak.

KARŞILAŞMA SAATİNDE HAVA - 10 DERECE

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, yarın ilimizde hava kar yağışlı olacak. En yüksek sıcaklık değeri -6°C, en düşük sıcaklık ise -12°C olacak. Maç saati ise hava sıcaklığının -7°C olması bekleniyor.

20-02/08/hava-durumu.PNG

İDDİA´DA FAVORİ DEMİR GRUP SİVASSPOR

İddia, Süper Lig´in 21. haftasında oynanacak Demir Grup Sivasspor-Medipol Başakşehir maçının oranlarını açıkladı. Buna göre Sivasspor´un, Başakşehir karşısındaki galibiyetine 2.20 oran verilirken, Medipol Başakşehir´e 2.40 oran verildi. Maçın beraberlikle sonuçlanmasına ise 3.00 oran verildi.

20-02/08/mac-logo-1.jpg

CANLI YAYIN beIN SPORTS 1

Demir Grup Sivasspor ile Medipol Başakşehir arasında oynanacak karşılaşma 9 Şubat Pazar günü saat 16.00´dan itibaren beIN Sports 1´den canlı olarak yayınlanacak.

MAÇA DAİR TÜM BİLGİLER İÇİN TIKLAYINIZ

Karşılaşma öncesi Demir Grup Sivasspor´da Mustapha Yatabare 9 gol ile Yiğidolar´ın en golcü ismi durumunda. Medipol Başakşehir´de ise 12 golle Enzo Crivelli takımın en golcü ismi oldu.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN