Elektronik sigara içen futbolcu kadro dışı bırakıldı

Elektronik sigara içen futbolcu kadro dışı bırakıldı

Royal Antwerp forması giyen Radja Nainggolan, süresiz olarak kadro dışı bırakıldı. Belçikalı oyuncunun yedek kulübesinde elektronik sigara içmesi kadrodan çıkarılmasına neden oldu.

Royal Antwerp forması giyen Radja Nainggolan, yedek kulübesinde elektronik sigara içince süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.

Belçika kulübü yaptığı açıklamada; 34 yaşındaki orta saha oyuncusunun davranışları nedeniyle A takımdan "süresiz olarak" ihraç edildiğini duyurdu.

NTV'nin aktardığına göre; ülke basını, Nainggolan'ın geçen hafta Antwerp'te ehliyetsiz araba kullanmaktan dolayı ceza aldığını yazdı.

Ayrıca Belçikalı yıldız "Sigara içtiğim için utanmıyorum ve bu alışkanlığımı hiçbir zaman da saklamadım'' saklamadım yönünde bir açıklama da yapmıştı.

Kariyerinde Cagliari, Roma formaları giyen yıldız futbolcu, 2021'de Inter ile İtalya Serie A şampiyonluğu yaşadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN