Erden Timur kimdir, hangi takımı aldı? Olympic Club Charleroi hangi ligde?

Erden Timur kimdir, hangi takımı aldı? Olympic Club Charleroi hangi ligde?

Erden Timur hangi takımı aldı? Sorusu büyük bir merak içerisinde araştırılmaya başlandı. Galatasaray'da Erden Timur, üst yapının ardından altyapıda da devrim yapmaya hazırlanıyor. Sportif AŞ Başkanvekili Timur, sarı-kırmızılı takımı kurtarmak olarak gördüğü bir projeye hayat verecek.

Timur'un 3 yıl boyunca üzerinde çalıştığı ve bu süreçte önceki kurullara sunduğu çalışması Galatasaray'da yeni sezonda ortaya çıkacak. Kısa sürede A takıma uygun fiyata yıldırım transferlerle dikkatleri üzerine çeken ve camiayı büyüten Timur, şimdi de altyapı düğmesine bastı.

BELÇİKA KULÜBÜNÜ SATIN ALDI

Erden Timur, Belçika 3. lig kulübü Olympique Charleroi'yi devraldı ve önümüzdeki günlerde resmi bir açıklamanın yapılacağı anlaşılıyor. Timur'un projesi kapsamında Avrupa'da altyapı üzerinde birlikte çalışan kulüpler olacağı ortaya çıktı.

Altyapı olarak Avrupa'nın en iyi kulüplerine odaklanan ve bu konuda detaylı bir rapor hazırlayan Erden Timur'un bu büyük projeye kısa sürede başlayacağı belirtildi. Araştırmaya göre scouting faaliyetleri kapsamında büyük değişiklikler olacağı tespit edildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN