Eren Derdiyok kimdir, hangi mevkide oynuyor? Eren Derdiyok Göztepe’de

Eren Derdiyok kimdir, hangi mevkide oynuyor? Eren Derdiyok Göztepe’de

Göztepe, son olarak Galatasaray’da top koşturan Eren Derdiyok ile 2+1 yıllık anlaşmaya varınca, sarı-kırmızılı taraftarlar da Eren Derdiyok kimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor ve nerelidir? sorularına da yanıt aramaya başladı. Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray’da son olarak oynayan Eren Derdiyok ile Göztepe, anlaşmaya vardı. Peki Eren Derdiyok’un bonservisi ne kadar? İşte yanıtı…

2018-2019 yılı Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray’dan geçen sezonun yarısında gönderilen Eren Derdiyok, Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile anlaşmaya vardı. Peki Göztepe ile anlaşan ‘Eren Derdiyok kimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor ve bonservisi ne kadar?’ Tüm bu detaylar sarı-kırmızılı renklere gönül verenler tarafından merak ediliyor. Göz Göz, bonservisi elinde bulunan Eren Derdiyok’u renklerine kattı. İşte Eren Derdiyok ile ilgili detaylar…

EREN DERDİYOK KİMDİR?

12 Haziran 1988 İsviçre'nin Basel kentinde doğan Eren Derdiyok, Türk asıllı İsviçre eski millî oyuncusudur. Futbola Old Boys alt yapısında başlayan Eren, daha sonra FC Basel'in U21 takımına 2006'da tansfer oldu. 2007'de de FC Basel takımında oynayan Eren derdiyok, 3,8 milyon avro karşılığında Alman ekibi Bayern Leverkusen'in yolunu tuttu. Orada da 3 sezon oynayan Eren Derdiyok, 5,5 milyon avro karşılığında bir başka Alman ekibi Hoffenheim'a transfer oldu. 2 deda Hoffenheim'dan Bayern Leverkusen'e kiralanan Eren Derdiyok, son olarak 2014'te Kasımpaşa'ya 2,5 milyon avro karşılığında transfer oldu. burada da başarılı bir iki sezon geçiren Eren Derdiyok, 2016'da Galatasaray'a 4 milyon avro karşılığında satıldı. Eren Derdiyok, son olarak 2018-2019 sezonunun ilk yarısının noktalanmasının ardından Galatasaray ile yollarını anlaşmalı olarak ayırmıştı. Bonservisi elinde bulunan Eren Derdiyok, 2019-2020 sezonu için Göztepe ile anlaşmaya vardı.

19-07/10/goztepe-eren-derdiyok-ile-anlasti-12228830_7516_o.jpg

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

EREN DERDİYOK, GÖZTEPE'DE

Göztepe Kulübü, Galatasaray'dan ayrılan tecrübeli golcüyle 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Güncel piyasa değeri 600 bin euro olan 31 yaşındaki golcü oyuncu, Galatasaray'a 2016 yılında 4 milyon euro bedelle Kasımpaşa'dan transfer olmuştu. İzmir temsilcisi Galatasaray'dan geçtiğimiz sezon sözleşmesi biten Yasin Öztekin'i bir önceki sezon da yine sözleşmesi biten Sabri Sarıoğlu'nu transfer etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN