Ergin Ataman sıkışık maç takviminden şikayetçi: Fenerbahçe galibiyeti hak etti ama keşke maç ertelenseydi

Ergin Ataman sıkışık maç takviminden şikayetçi: Fenerbahçe galibiyeti hak etti ama keşke maç ertelenseydi

ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ilk maçında Fenerbahçe Beko, evinde ağırladığı Anadolu Efes'i 85-76 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Anadolu Efes antrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe'nin galibiyeti hak eden taraf olduğunu belirtti. Ataman ayrıca sıkışık maç takviminden de şikayetçi olarak "Keşke 3-4 gün ara verilip final serisi öyle başlasaydı. Yorgunuz çünkü" diye konuştu.

ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi ilk maçında Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i konuk etti. Sarı lacivertliler, karşılaşmayı 85-76 kazandı.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan konuk takım Anadolu Efes'in antrenörü Ergin Ataman, sıkışık maç takviminden şikayetçi olarak karşılaşmanın ertelenmemesine tepki gösterdi.

Ataman şunları söyledi:

"Kolay değil, yorgunuz. Fiziksel olarak yorgunuz, mental olarak yorgunuz. Euroleague Final Four'unu bıraktık, çok zorlu yarı final serisinden çıktık. 2 gün sonra tekrar final başladı ve Micic'in sakatlığı... Fenerbahçe hak etti bugün. Biz iyi oynayamadık. 19 top kaybı yaptık. Oyunu organize etmekte zorluk çektik. Bu maç böyle oldu ama seriyi bırakacağız anlamına gelmez. Perşembe günü seriyi eşitlemek için çaba sarf edeceğiz. Bu kadar sıkıştırılmış play-off'ta endişem mühim sakatlıklar oluşması. Keşke 3-4 gün ara verilip final serisi öyle başlasaydı. Yorgunuz çünkü."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN