Ersin Destanoğlu penaltıyı nasıl kurtardığını açıkladı

Ersin Destanoğlu penaltıyı nasıl kurtardığını açıkladı

Süper Lig’in 10. haftasında Galatasaray’ı 2-1 yenen Beşiktaş’ta Mohammed’in penaltısını 81. dakikada kurtararak takımının galibiyetinde Larin ile birlikte başrolü oynayan Ersin Destanoğlu, mücadele sonrasında konuştu.

Beşiktaş'ın 20 yaşındaki başarılı file bekçisi Ersin Destanoğlu, penaltı kurtardığı Galatasaray derbisini değerlendirdi.

“MUSTAFA'YI İZLEMİŞTİM, ORAYA ATLAYACAKTIM”

Mustafa Mohamed’in penaltılarını izlemiştim. Hem sağa hem de sola vuran bir forvet. Topu aldığında belliydi hislerim, oraya atlayacaktım. Son ana kadar bekledim ve sonrasında kurtardım. Beraberlik olacaktı, önemliydi bizim için. Statta çok sevinildi.

Derbi galibiyetleri her anlamda özeldir. Takım olarak devamını getirmek için mücadele edeceğiz.

A Milli Takım’dan davet geldiğinde elimden geleni yaparım. Şu an Ümit Milli Takım’da oynuyorum, orada da iyi bir jenerasyonumuz var. Daha yaşım 20, zamanla olur yani.

ERSİN'E SEVGİ GÖSTERİLERİ

Siyah-beyazlı taraftarlar, karşılaşmanın 81. dakikasında Galatasaray'ın kazandığı penaltı atışında Mustafa Muhammed'e gol izni vermeyen kaleci Ersin Destanoğlu'na sevgi gösterisinde bulundu.

Karşılaşmanın ardından taraftarlar bir süre Ersin lehine tezahürat yaptı. Siyah-beyazlı futbolcu Rıdvan Yılmaz'ın kulağını çekerek Ersin'i kutlaması ise keyifli anların yaşanmasına neden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN