Ersun Yanal: Faul bile verilmedi

Ersun Yanal: Faul bile verilmedi

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor'a 1-0 mağlup olan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu. Yanal; "Mehmet Ekici'yi oyundan almak zorunda kaldım, faul bile verilmedi" dedi.


"FAUL BİLE VERİLMEDİ"

"Fenerbahçe'nin oyununu 45 dakikada kıyaslarsak ortada geçen bir maç oldu ve daha sonra da üstünlük kurabileceğimiz bir maçtı. Meslek hayatım boyunca hep kendi takımımı konuştum. Şu an da bunu yapmak istiyorum ve birçok pozisyonu tartışmak, hakeme bağlamak, rakibe bağlamak, benim prensibim değil. Bunlardan uzak durdum ama lütfen Fenerbahçe'nin şu anki durumuna göre bakmayın. Mehmet Ekici'yi oyundan almak zorunda kaldım, faul bile verilmedi. Soldado'nun pozisyonu ceza alanı içinde olsa penaltı mıydı? Bir bakın, merak ediyorum."

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında hakemin vermiş olduğu kararlara tepki gösteren Yanal, “Bugüne kadar bu iş yaşamımda hep futboldan bahsettim. Bugün futboldan bahsetmeyi çok istiyordum, fakat futbolun dışındaki faktörler bizi çok etkiledi. Maalesef üzüntü duyuyorum. Her zaman en çok destekçisi olduğum futbolun sadece futbolla kalmasını istediğim bir şeyi konuşmak benim çok uzağımda olduğum bir konuydu. Uzağımda olan konuyu burada sizlerle konuşmaktan çok da mutlu değilim. Fenerbahçe’ye gelince maç kazanırsınız, kaybedersiniz, zaman zaman iyi-kötü oynarsınız. İki takımın mücadelesi, zaman zaman oyunun gerilmesi futbolun doğal sonuçları. Ama artık video sisteminden sonra birçok hakemin izledikten sonra içinden kolaylıkla çıkabileceği birçok pozisyonu artık değerlendiremez olduk. Maalesef Türkiye’de futbol dışı tartışmaları hep gündemde tutuluyor, ben de bunun içine girdiğim için üzgünüm” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin kazanmaktan daha önemi hedefleri olan bir takım olduğunun altını çizen Yanal, “Fenerbahçe’ye gelince bir maç kazanır, bir maç kaybederiz. Sıralamadaki yerimizi bir aşağıda bir yukarıda tutarız. Bundan sonraki her maçı da kazanırız, kazanmak için de oynarız. Gelişmemiz var, iyi yöne doğru gidişimiz var. Bu yönde birçok oyuncuyu kullanacağız. Önümüzdeki süreci daha doğru değerlendiriyoruz. Önemli bir camia, önemli bir takımız. Kazanmaktan çok daha önemli hedefleri olan bir takımız. Bunların hepsine okey ama Fenerbahçe takımının da bunda bir duruşu olması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN