Ersun Yanal öğrencilerini uyardı: Telafisi yok

Ersun Yanal öğrencilerini uyardı: Telafisi yok

ErsunYanal, dünkü antrenman öncesi öğrencilerine uyarılarda bulunarak, “Şimdiye kadar yaptığımız hataları telafi etme şansımız oldu ancak ligde son viraja girilirken böyle bir imkanımız olmayacak. Önümüzde 8 finalimiz var” dedi.

Sarı-Lacivertliler, 7 Nisan Pazar günü Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı kritik maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek antrenman ile sürdürdü. İdman öncesi öğrencilerini etrafına toplayan Ersun Yanal, uyarılarda bulundu.

Fanatik'in haberine göre deneyimli teknik adam, “Son haftalarda daha iyiye gidiyoruz. Hatalar yaptık ancak bunları telafi edecek şanslarımız da oldu. Lige verilen ara bittikten sonra son viraja gireceğiz. Bu süreçte artık hataların telafisi olmayacak. Bu nedenle çok daha dikkatli davranmamız şart. 8 final maçımız var. Ankaragücü ve Galatasaray sınavlarıyla bu viraja gireceğiz. 2 galibiyet, bizi puan tablosunda hedeflediğimiz yerlere getirecektir” ifadelerini kullandı.

'DERBİDE AFFETTİRİRİZ'

Ersun Yanal, taraftarların her şartta verdikleri desteği de hatırlatarak, “Onlar sayesinde ayağa kalktık. Verdikleri güçle maçları kazanıyoruz. 12. adamın bu desteğine, seri galibiyetlerle karşılık verebiliriz. Özellikle Kadıköy’deki Galatasaray derbisinde bize yakışır futbol ve 3 puanla biraz olsun kendimizi affettirebiliriz” dedi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN