Ersun Yanal’dan ‘VAR’ ve Cüneyt Çakır tepkisi: Çok tartışılacak

Ersun Yanal’dan ‘VAR’ ve Cüneyt Çakır tepkisi: Çok tartışılacak

Fenerbahçe'nin deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulunan Ersun Yanal, 'VAR sistemini ve hakem Cüneyt Çakır'ın kararlarına tepki gösterdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-1 berabere biten Bursaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Yanal, ‘VAR’ sistemini eleştirirken “Çok tartışılan bir maç olacak” ifadelerini kullandı.

Öte yandan transfer sorusuna “Şu an transferi konuşmak için burada değilim” yanıtını veren tecrübeli çalıştırıcı, “Bir şeylere sığınmadan dik duracağız” dedi.

İşte Ersun Yanal’ın açıklamaları;

“Bu türlü bir baskıyı yememeliydik. Bunu yapacak yetenekte oyuncularımız var. Ama bu baskıyı kıramıyorsanız, ki bu baskının altında kaldık, hem oyuncularımızı ve bu konudaki becerisini gözden geçirmeliyiz.”

“BU MAÇ ÇOK TARTIŞILACAK”

“Tartışılan bir maç olacak. Hareketleriyle, darbeleriyle sert bir maç oldu. Türkiye’nin deneyimli hakem kadrosu bugün maçtaydı ve en iyi uygulayanlardandı. Anladığım kadarıyla çelişkili bilgiler var. Umarım en kısa süre içerisinde bu çelişkilerin olmadığı bir sistem oturmuş olur. Sanıyorum tartışmalar daha uzayıp gidecek”

“BİZ HEP DİK DURACAĞIZ”

“Bugün Fenerbahçe asla oynadığı oyunun dışında bir şeye sığınmadan dik durması gerekiyor. Benim oyuncularımla aramdaki ilişki bu şekilde. Biz hep dik duracağız. Bursaspor’un baskısından sonraki çözümü biz üreteceğiz.”

“BİR DAHA BU SKORLAR ASLA OLMAYACAK”

Sarı-lacivertli teknik adam, başarının planlamaktan ve hazır olmaktan geçtiğini vurgulayarak, “Şans sizi bulacaksa, bu çok çalışmaktan, doğru planları uygulamaktan ve ısrardan geçer. Biz ısrar edeceğiz, çalışacağız ve eksiğimiz varsa Fenerbahçe standartlarına kavuşturmak için her türlü çabayı göstereceğiz. Asla geriye dönmeyeceğiz. Geriye baktığımızda kötü maçlarımız var. Bir daha bu skorlar ve oyunlar asla olmayacak. Önümüze bakacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN