Ertelenen Göztepe – Altay maçı ne zaman oynanacak?

Ertelenen Göztepe – Altay maçı ne zaman oynanacak?

TFF 1. Lig kapsamında düzenlenen Göztepe-Altay maçında yaşananlar maçın ertelenmesine neden oldu. 27 Kasım'da oynanan ve ertelenen maçın oynanacağı tarih ise merak edildi. Peki, Göztepe-Altay maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak? İşte olaylı maçın yeni tarihi...

TFF 1. Lig kapsamında düzenlenen İzmir'in 2 takımı Göztepe ile Altay karşılaşmasında yaşanan tatsızlıklardan dolayı TFF maçı ertelemek zorunda kaldı. Ertelenen maç sonrasında taraftarlar yeni tarihi araştırmaya başladı.

GÖZTEPE-ALTAY KARŞILAŞMASI TARİHİ BELLİ OLDU MU?

27 Kasım'da yapılan Göztepe ile Altay maçında meydana gelen olaylardan dolayı maç ertelenmek zorunda kaldı. Ancak, maçın yeni tarihiyle ilgili henüz hiçbir detay bilinmiyor.

KORNER DİREĞİYLE SALDIRI!

Göztepe-Altay maçında Altay tribünündeki taraftarlar karşı tribüne fişek fırlatınca Göztepe taraftarlarından yaralananlar oldu. Yaralıları çıkarmak için sahaya 2 ambulans takviye edildi.

 göztepe altay maçı

Göztepe taraftarlarından birisi de o esnada sahaya atlayarak elindeki korner direğiyle Altay kalecisi Ozan Evrim Özen'e 2 kere vurdu. Kafasından yara alan Özen hastaneye kaldırılırken bilincinin yerinde olduğu haberi geldi. Takımların soyunma odasına yollanmasıyla birlikte TFF maçı ertelediklerini açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN