Burak Yılmaz ile Teofilo arasında neler yaşandı? Trabzonspor'un eski yıldızı Cale, KARAR'a açıkladı

Burak Yılmaz ile Teofilo arasında neler yaşandı? Trabzonspor'un eski yıldızı Cale, KARAR'a açıkladı

Trabzonspor'un eski golcüsü Burak Yılmaz, bordo-mavili takımın eski savunma oyuncusu Giray Kaçar'ın "Takım içerisinde 2 tane oyuncu Teofilo’yu tuttu dolabın içine soktu" açıklamalarına "Giray talihsiz bir açıklama yapmış. Boş bulunmuş. Teofilo'nun dolaba kilitlendiğine şahit olmadım" şeklinde yanıt verirken o dönem Trabzonspor kadrosunda yer alan Hırvat eski futbolcu Hrvoje Cale yaşananları KARAR'a anlattı.

FURKAN UZUN / KARAR

Trabzonspor'un eski yıldızlarından Hrvoje Cale, Karadeniz ekibinin eski futbolcuları Remzi Giray Kaçar ile Burak Yılmaz arasında yaşanan 'Teofilo tartışması'na açıklık getirdi.

2008-2014 yılları arasında bordo-mavili formayı terleten eski futbolcu Giray Kaçar, YouTube kanalında yaptığı açıklamada Karadeniz ekibinde forma giydiği dönemde, takım arkadaşlarının Kolombiyalı golcü Teofilo Gutierrez'i darp ettiklerini belirterek bu olay sonrasında Teofilo'nun Trabzonspor'dan ayrılmak istediğini vurguladı.

teo-3.webp

GİRAY KAÇAR: İKİ OYUNCU TEOFİLO'YU DOLABIN İÇİNE SOKTU

Giray Kaçar, "Maçı oynadık soyunma odasına girdik. Teofilo birkaç pozisyonda pas vermedi. Biraz sıkıntılar yaşandı ve takım içerisinde 2 tane oyuncu Teofilo’yu tuttu dolabın içine soktu. Yani resmen dolabın içine soktular. Bu kavgadan sonra oyuncunun modu çok düşmüştü.” açıklamasında bulundu.

Giray'ın açıklamaları sonrasında Teofilo'yu darp eden futbolculardan birinin Burak Yılmaz olduğu iddia edilirken golcü futbolcu iddiaları net bir dille yalanladı.

BURAK YILMAZ: GİRAY BOŞ BULUNMUŞ TEOFİLO'NUN DOLABA KİLİTLENDİĞİNE ŞAHİT OLMADIM

Fırtına'nın eski yıldızı tecrübeli golcü Burak Yılmaz ise katıldığı bir sosyal medya yayınında eski takım arkadaşı Giray Kaçar'ın açıklamalarına sert bir dille yalanladı.

Soyunma odasında Giray Kaçar'ın anlattığı gibi bir olayın yaşanmadığını açıklayan Burak Yılmaz "Giray talihsiz bir açıklama yapmış. Boş bulunmuş. Teofilo'nun dolaba kilitlendiğine şahit olmadım. Teofilo öyle dolaba kitlenecek biri değildi Öyle bir olay olsa bile, soyunma odasında yaşananları söylemezdim. Talihsiz bir açıklama olmuş." şeklinde konuştu.

teo-2.jpg

TRABZONSPOR'UN ESKİ YILDIZI CALE YAŞANANLARI KARAR'A ANLATTI

O dönem Trabzonspor'un kadrosunda yer alan, Hırvat eski yıldız Hrvoje Cale ise KARAR'a konuşarak 'Teofilo' tartışmasına noktayı koydu.

"KİMSE TEOFİLO'YA SALDIRMADI, TEOFİLO BURAK YILMAZ İLE UFAK BİR TARTIŞMA YAŞADI"

Soyunma odasında Burak Yılmaz ile Teofilo'nun tartıştığını ancak bu tartışmanın her takımda olabilecek ufak bir tartışma olduğunu vurgulayan Cale, soyunma odasında yaşanan olay hakkında şunları söyledi:

"Burak Yılmaz, Teofilo ile küçük bir tartışma yaşadı. Bence büyük bir şey değildi ve her takımda böyle şeyler olur. Kimse Teofilo'ya saldırmadı ve bu tartışmaya dahil olmadı. Hatırladığım kadarıyla küçük bir tartışmaydı. Abartılmaması gereken ufak bir olaydı."

cale.webp

"TEOFİLO'NUN TAKIM İÇERİSİNDE GÖRMEZDEN GELİNMESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİ. O SEZON ŞAMPİYON OLDUK"

Bordo- mavili oyuncuların Kolombiyalı yıldız futbolcuya 'bilerek pas atmadığı' iddialarını da net bir dille yalanlayan Cale açıklamalarını şu şekilde noktaladı:

"Teofilo'nun takım içerisinde kasıtlı olarak görmezden gelinmesi söz konusu değildi. O sezon Süper Lig'de şampiyon olmak için mücadele ettik ve şampiyon olduk. Sizce tüm bu sorunlar yaşansaydı bu kadar iyi olabilir miydik?"

d-ituciwwaugqyi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN