F1 Macaristan GP canlı izle - S Sport Formula 1 Macaristan GP yarışı şifresiz

F1 Macaristan GP canlı izle - S Sport Formula 1 Macaristan GP yarışı şifresiz

Formula 1 Dünya Şampiyonası sezonun 13'üncü yarışını gerçekleştirilecek. Milyonlarca Formula 1 tutkunu ise yarışı nefeslerini tutarak izleyecekler. Formula 1 Macaristan GP yarışı aynı zamanda ekranlardan yarışseverler için canlı olarak yayınlanacak.

Formula 1 tutkunlarının merakla bekledikleri Britanya GP yarışı başlamak üzere. Formula 1 Dünya Şampiyonası sezonun 13'üncü yarışı Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de gerçekleştirilecek. Pilotların nefes kesen mücadelesi ise Formula tutkunları tarafından yakından takip edilecek. 4 virgül 3 kilometre uzunluğundaki Hungaroring Pisti'nin ev sahipliği yaptığı Formula 1 Macaristan GP yarışları aynı zamanda canlı olarak da yayınlanacak.

F1 Macaristan GP yarışı canlı izle

F1 Macaristan GP yarışı canlı izle

Macaristan Grand Prix'si için beklenen gün gelirken Formula 1 (F1) yarışının heyecanını kaçırmak istemeyenler F1 Macaristan GP yarışı canlı olarak izleyebilirler..

Hungaroring Pisti'nde 70 tur üzerinden gerçekleştirilecek olan Macaristan Grand Prix'si sonrasında yaklaşık olarak 1 ay gibi ara verilecek. Daha sonra ise 29 Ağustos tarihinde Belçika'daki Grand Prix yarışı başlatılacak.

Bu sezon boyunca bu güne kadar 'Red Bull pilotu Max Verstappen 7, Ferrari pilotu Charles Leclerc 3, Red Bull pilotu Sergio Perez ile yine Ferrari pilotu Carlos Sainz 1'er yarış elde ettiler.

S Sport Formula 1 Macaristan GP yarışı izle

S Sport Formula 1 Macaristan GP yarışı izle

F1 Macaristan GP'sinin sıralama turları dün gerçekleştirilirken bugün saat 16.00'da Formula 1 Macaristan yarış heyecanının startı verilecek. S Sport kanallarından canlı olarak yayınlanacak Formula 1 Macaristan Grand Prix yarışını ekranları başından izlemek isteyenler 'https://www.ssportplus.com/' linkten yararlanabilirler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN