Falcao yoksa Adem Büyük var

Falcao yoksa Adem Büyük var

Türkiye Kupası'nda Alanyaspor'u 3-1 mağlup etmesine karşın turnuvadan elenen Galatasaray'da, son haftalarda gösterdiği performansla alkış toplayan Adem Büyük, bu akşamki maçta 2 gol kaydetti.

Radamel Falcao'nun yokluğunda Galatasaray'da ilerideki isim olan Adem Büyük son haftalarda attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ediyor.

Ligde oynadığı son 3 maçta 4 gol kaydeden Adem, kupayı da boş geçmedi ve 2 gol attı. Ligde 5, Türkiye Kupası'nda 3 ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde de 1 gol atan 32 yaşındaki futbolcu bu sezon toplamda 9 gole ulaştı.

"MAYISLAR BİZİMDİR"

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Adem Büyük, hakem yönetimine tepki gösteren golcü oyuncu, rakip futbolcuların yerde yatmasından şikayet etti.

Adem Büyük'ün açıklamaları şu şekilde:

Galatasaray'a yatmaya gelmedim. Galatasaray için savaşmaya geldim. Mayıslar bizimdir. Alanyasporlu futbolcular çok fazla yere yattı. Hakem buna çok müsaade etti. İlk maçın hakemi de buna müsaade etti. Adamlar baştan aşağı faul yaptı, hiç kart göstermedi hakem.

20-02/13/5e4464ef67b0a92404625b5f.jpg

CİMBOM'DA KUPA ROTASYONU YOK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim son oynanan Kasımpaşa maçının 11'ine göre kadroda 1 değişikliğe gitti. Terim, sol bekte Saracchi’nin yerine Martin Linnes'i görevlendirdi.

Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında evinde Alanyaspor ile karşılaşan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, son oynanan Kasımpaşa müsabakasının 11'ine göre çok değişiklik yapmadı. Terim sadece o Paşa ile oynanan maçın ilk dakikalarda sakatlanan Marcelo Saracchi'nin yerine Martin Linnes’e görev verdi.

20-02/12/resim16_10621601_1600x973-1581540185.jpg

Sarı-kırmızılılar, Alanyaspor karşısına Muslera, Mariano, Ryan Donk, Marcao, Martin Linnes, Jean Michael Seri, Mario Lemina, Sofiane Feghouli, Ömer Bayram, Emre Akbaba ve Adem Büyük 11’i başladı.

Yedeklerde ise Okan Kocuk, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Jimmy Durmaz, Jesse Sekidika, Emin Bayram, Taylan Antalyalı ve Henry Onyekuru yer aldı.

Radamel Falcao, Marcelo Saracchi ile Florin Andone ise kadroda bulunmuyor.

20-02/12/resim12_10621837-1581540428.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN